Lor peyniri yapma
selam lor peyniri icin bir litre kutu sütü tencereye koy kaynamaya başladıgı anda içine ÖNCEDEN SIKMIŞ ODLUGUN BİR LİMANU DÖK VE KARIŞTIRMAYA BAŞLA 1 dakika karıştır sonra onları süzgeçten geçir istedigin ham saf protein eline geçmiş olacak 250 GRAM LOR ELDE EDERSİN ve daha da önemlisi sütün suyunu sakın dökme sogut spora gitmeden önce iç sav peynir altı suyun elinde olmuş olur dışarıdan aldıklarından on kat iyidir. NOT YÜZDE YÜZ GERCEK LOR PEYNİRİNİ DIŞARIDA ŞU ŞEKİLDE YAPIYORLAR SÜTÜ KAYNATIYORUZ ARTAN SUYU KURUTUP LOR HALİNE GETİRİYORLAR DIŞARIDA BİZ HAM MADDESİNİ ALIYORUZ PROTEİN YANİ. SÜTÜN SUYUNU DÖKME AMİNO ASİT DEPOSU DUR. DİP NOT SÜTÜN İCİNDE KAZEİN MADDESİ VARDIR BU MADDE ANCAK VE ANCAK İNSAN MİDESİNDE KALSİYUM İLE PARÇALANIR BU KAZEİNİ PARÇALAMAK İCİN MİDE KEMİK LERİMİZDEKİ KALSİYUMU ÇEKER VE KAZEİN PARÇALANMIŞ OLUR YANİ SAF SÜT İÇMEYİN DERİM YOTUBE PORFOSÖR SÖYLÜYOR .
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:23 ----------
Prof İbrahim Adnan Saracoglu Gundem (4/4) süt ürünleri, kemik erimesi, kazein, ostropoz, brokoli
Son düzenleme: 27 Ekim 2013