berkindemir
Üye
Arkadaşlar merhaba ben daha önce Animal Cuts kullandım.Türkiyeden aldığımla Yurtdşından aldığım tamamen farklıydı çok iyi sonuç almasamda kilo vermiştim.Daha sonra veridğim kiloları geri aldım.Şuan 77 kiloyum boyum 1.78 .Araştırmalarıma göre Lipo 6 Black alıcaktım ancak aldıım sitede paypall ile alışverişlerde gönderilmior çıktı.O yüzden 240lık Lipo 6x aldım.Bugun itibariyle 1 hafta oldu.Ancak daha 2 gündür adam gibi besleniyorum.Kolayı cipi Mc Burger King olylarını bıraktım.
Şuanki Yağ oranım %13.7
Kilom 77
Boyum 1.78
Resimleri yüklüyorum göbek var bende sıkıntılı şekilde.Sürekli yemek yapabilcek biri değilim.Anlamıyorum çünkü.Sizlere hangi programı uyguluyorum anlatim.
Sabahları Kornfleks
Ara Protein Tozu
Öğlen 1 tane tost
Ara Protein Tozu
bu arada antrenmanıda yapıyorum tabi
Akşam en geç 19da yemek
Dha sonra Protein ve meyva
Yemek sıkıntısı oldugundan bunu düzenli uyguluyorum.Şimdi öğlenleri tostları tavuk ızgara ile değişicem.Sizlere burdan neler olup bittiğini anlatıcam.Bu arada Antrenmanlar zamanı 40 dakikada Cardio yapıyorm.
Lipo 6x bende aşırı derecede ağız kuruluğu yapıyor.Su içiorum ama nafile.Baş dönmesi oldu birde çok az bişe.
Şimdilik bu kadar resimleri yüklüyorum.
Şuanki Yağ oranım %13.7
Kilom 77
Boyum 1.78
Resimleri yüklüyorum göbek var bende sıkıntılı şekilde.Sürekli yemek yapabilcek biri değilim.Anlamıyorum çünkü.Sizlere hangi programı uyguluyorum anlatim.
Sabahları Kornfleks
Ara Protein Tozu
Öğlen 1 tane tost
Ara Protein Tozu
bu arada antrenmanıda yapıyorum tabi
Akşam en geç 19da yemek
Dha sonra Protein ve meyva
Yemek sıkıntısı oldugundan bunu düzenli uyguluyorum.Şimdi öğlenleri tostları tavuk ızgara ile değişicem.Sizlere burdan neler olup bittiğini anlatıcam.Bu arada Antrenmanlar zamanı 40 dakikada Cardio yapıyorm.
Lipo 6x bende aşırı derecede ağız kuruluğu yapıyor.Su içiorum ama nafile.Baş dönmesi oldu birde çok az bişe.
Şimdilik bu kadar resimleri yüklüyorum.