muratremix
Üye
Gittigidiyor üzerinden 90 ytl ye lipo 6x adlı ürünü aldım, gulgusteron içeren son modelinden. Aslında amerikada 25-30$ a satılan bir ürün ama 15-20 gün beklemek istemedim. Ürün açılmamış kutusunda geldi ancak likid kapsüllerden bir kaçı patlamış olsa gerek ki içinden çıkan pamuk o sıvı ile lekeliydi, biraz tereddüt etsemde içindeki jeli dolu olan haplardan birini 11 civarı içtim. İlk gün olduğu için ve etkilerini gözlemlemek istediğim için ilk gün sadece tek kapsül kullandım. Kullandıktan 5 dk sonra 1:15 dk süren kardioma başladım. Daha koşu bandına çıkar çıkmaz nabzım 110 idi, normalde 80-90 olması lazım. İlk 5 dk içinde bir miktar enerji artışı hissettim ama asıl enerjiyi 30 dk sonra yaşadım (patlama gibi). Gün boyuda nabzım 105-110 civarı nüksetti ve vücut ısım arttı.
Buraya kadar herşey iyi, ne çarpıntı yaşadım nede baş ağrısı, lida gibi basurumuda zonklatmadı. Bu yazıyı yazarken nabzım hala normalden biraz yüksek, ancak bu bana rahatsızlık vermiyor hatta tam tersine dahada iyi hissetmemi sağlıyor diyebilirim. Daha önce 1 ay lida kullanmış biri olarak yükselen nabız ve daha iyi çalışan metabolizma sayesinde ne uyuşukluk kaldı ne tembellik.
Açıkçası 1 günlük deneyim ile bir ürün için çok fazla şey söylenemez ancak ileriki günlerdeki deneyimimi de burdan paylaşmayı düşünüyorum. Özellikle lipo 6x in üzerimdeki etkilerini an an takip ediyorum ve lida ile kıyaslıyorum. Umarım yaşadığım tecrübeler ve buraya yazacaklarım ile insanlar lipo 6 kullanmaya yada kullanmamaya karar verirken bu yazıdan faydalanırlar.
Buraya kadar herşey iyi, ne çarpıntı yaşadım nede baş ağrısı, lida gibi basurumuda zonklatmadı. Bu yazıyı yazarken nabzım hala normalden biraz yüksek, ancak bu bana rahatsızlık vermiyor hatta tam tersine dahada iyi hissetmemi sağlıyor diyebilirim. Daha önce 1 ay lida kullanmış biri olarak yükselen nabız ve daha iyi çalışan metabolizma sayesinde ne uyuşukluk kaldı ne tembellik.
Açıkçası 1 günlük deneyim ile bir ürün için çok fazla şey söylenemez ancak ileriki günlerdeki deneyimimi de burdan paylaşmayı düşünüyorum. Özellikle lipo 6x in üzerimdeki etkilerini an an takip ediyorum ve lida ile kıyaslıyorum. Umarım yaşadığım tecrübeler ve buraya yazacaklarım ile insanlar lipo 6 kullanmaya yada kullanmamaya karar verirken bu yazıdan faydalanırlar.