Lipo 6x günlüğüm

Herhangi bir üründen mucizevi bir etki beklemek hayal kırıklığından ve motivasyon kaybından başka bir şey getirmiyor.

Bu tür ürünler sadece hedefe giden kestirme yol olarak düşünülebilir ama önce yola çıkmak lazım.

Benzer şekilde ben de kardioyu sevmiyorum ve çok yavaş yağ yakıyorum.
İlk çalışmayı en çok değişmesini istediğim ya da çalışmaktan en çabuk sıkıldığım bölgeye ayırıyorum.
Salona girdiğim en motive halimle aradan çıkarıp sevdiğim hareketlere geçiyorum.
Başka türlü yaptığımda ise salona gelmeden aklımda 30 dk koşmak varsa 15 dakikada bırakıyorum, karın hareketlerinin yarısını yapmış olmak için yapıp çıkıyorum. Kardioyu programından çıkarmak yerine programında bu tür basit bir değişiklik yapman hedeflerine lipo 5x in etkisinden daha çabuk ulasmanı saglayacaktır.

Cardioyu sevmiyorum, ama çıkardığım antremanlar gerçekten iyi oluyor genellikle. Aslında ağır şekilde yapılan antramanlar da kalbin kan pompalama hızını arttıracağından bu takviyeleri kullanarak yağ yakarmıyım?

Merhabalar ben lipo6x kullanımına başlayacağım ama aynı zamanda saçlarım için proscar kullanmaktayım şu an acaba ikisini bir arada kullansam herhangi bir tehlike teşkil edermi bilgisi olan varmı bu konuda ?

15gün lipo 6x ve cla kullandım. Düzenli diyet ve spor ile 2.9kg yağ verdim 100gr kas verdim sadece

10gün ara verdim şimdi tekrar lipo cla kulanmaya başlıcam

Programım şöyle;

Sabah 8'de 2 adet lipo6x ve 1 adet CLA

8.30 2 yumurta - light beyaz peynir - 1 domates - 1 salatalık - 1 dilim tam buğday ekmeği - ufak bir bardak light yağsız süt

11.30 meyve

13.30 CLA + 200gr haşlanmış göğüs tavuk - 1 domates - 1 salatalık

16.15 2 adet lipo 6x

16.30 meyve

17.30 45dk kardiyo + 20dk karın çalışıyorum + 45dk civarı da spor salonundaki aletlere giriyorum(genelde her bölge için 2 hareket)

19.30 CLA + sebze yemeği yada zeytinyağlı + yoğurt + tam buğday ekmeği veya ekmek yerine 1 kaşık pilav (bulgur)

bu arada günde minimum 3 litre su içiyorum

optimum nutrition whey protein aldım spor üzerine de bunu içicem artık ağırlık çalışcağım için.

proteini akşamları spor yaptıktan sonra içicem spor çıkışı yani yemekten yarım saat önce.

proteinin lipo ile alınmasında bi sıkıntı olur mu bilen varmı ?

Ayrıca tavsiyelerinizi de bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım bu siteye ve forumlara yenı bakıyorum bır cok konuyu cok detayıyla anlatmıslar herkese teşekkürler şimdiden,lipo 6 x hakkında bı sorum olacak bu urun antreman yapmadıgınız gunler kullanılmıyor dımı yoksa hergun bellı mıktarda alınıyormu ? teşekkürler .

merhaba arkadaşlar burada yeniyim. Bu lipo 6x kullananlara bir sorum olacaktı. Bende kullanmaya başladım ürünü ama benim kapsuller değişti sanki. Böle bal şerbetlenirde hafif katı bir hal alır ya öle bir hal var kapsüllerde yer yer . BU sizdede varmı, normal mi??

merhaba aynı durum bende de yaşandı olay çok onceden olmuş ama herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı

antremana gitmediğimiz günlerde lipo 6x kullanacakmıyız?
yani bu ilacı cla gibimi yoksa l-carnetine gibimi kullanıcaz
saygılar

bi kaç internet sitesi hariç bi yerde bulamadım güvenilir bi kaynağınız var mı tedarik edebileceğimiz

ürünü buldum ve siparişini verdim off günlerde kullanıcaz mı yardımcı olursan sevinirim.

ben 2gün off iken kullandım
hatta hergün 4 bardak çay içtim
hiç bir uyku sorunu çekmedim
valla elimdekilerin placebo olmasından korktum

beyler ben bu ürünü yoğun bir tempoyla kullanıcam sabah kalkar kalkmaz 2tablet 30dakika sonra HIIT+karın akşam antreman+HIIT. yatmadan önce daha iyi bir definasyon için 1 tüp mega forte(weider) yada 1 tüp mega boost(multipower) yada yarımşar tüp eklesem fazla mı ağır olur?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:34 ----------

akşam antremanından 30 dakika önce de 2tablet tabiki yazmayı unutmuşum. düşük karbonhidrat dieti yapıyorum elimden geldiğince bağlı kalıyorum supplement yerine bolca tavuk ve protein içeren besin tüketiyorum.

1 sabah 1 öğlen diyor kutusunda şimdi burada okudum 2x2 kullanın demişsiniz deneyim dedim iki tane aldım leyla gibi oldum şimdi kötü etkiledi..!

merhaba değerli forum üyeleri forumu uzun zamandır takip ediyorum ve spora vakit ayıramıyorum işim masa başı ve yoğun tempoyla çalışıyoruz spor salonuna gidemiyorum iş çıkışım geç olduğu için eve profesyonel koşu bandı aldım evde kardio ile zayıflmak istiyorum
yaşım 30 boyum 1,86 kliom 130
lipox6 240 tablet aldım
forumda kulanımı yazıyor fakat çalışma ve diğet ile ilgili bir yazı göremedim bu başlık altınada bana tavsiye bir program bildirecek varmı acaba
mesela sabah içtikten sonra hemen spor yapmalımıyız yoksa sabah ve oölen kullanıp akşam mı kardio çalışınca daha iyi bilgi verebilirmisiniz

Back
Yukarı