aksamkı makarna kıllo vermenı engeller, aksam karbonhıtratı kes, maakrnıyı ne kılo almak ıcın nede vermek ıcın yenılmemelı yenılırsede ant snrası accık veya ant dan 1 saat once tercıhımdır.. onun yerıne ton balıklı salata tercıhım.
Boyuna göre kilon gayet iyi. Sanırım sende yağ problemi var? Spor yapmadan yağ yakman pek mümkün değil , istediğin kiloya inersin ama görüntünün pek değişecegini sanmıyorum. Su ve kas'dan gider büyük kısım yağlanma yine aynı kalır. Tavsiyem güzel bir antrenman programı alman uzman birisinden ve protein agırlıklı bir beslenme programı yapman
Göğüs yağları beni diyete sevk eden şey zatengöğsüm dümdüz olsun vallahi diyet spor felan yapmam. Benden daha kilolu insanlar var ama adamların gogsu dümdüz . Benim genetigimden kaynaklaniyor sanırım , jinekomasti supheside var ama doktor biraz zayıfla sonra bir daha momografi çekip bakalım dedi o yüzden kilo vermeye çalışıyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Benim boy 1,72 ama hedeflerimiz aynımoralimi bozdun bak simdi 75 e inince yine kilolu dururmuyum diye dusunuyorum
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi