Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Ben de eksiğini sırt olarak işaretledim. Bunun dışında 1 senenin hakkını vermişsin. Bir de bacak pozunda net göremesem de kalf eksik gibi geldi.
Ölçü bilgilerini de beklemekteyim. 1 senede boyunun 2 birim altında kilonla(83) %6 yağ oranı yakalaman başarını gösteriyor, tebrikler.
7 bolgeyi isaretlerken demeye calistigim butun olarak biraz daha hacime ihtiyacin var. "anlamsiz tepki" degildi yani.
Tebrik ederim Lethe552. Anketi acele okuduğum için ben kendi vücudumuz anladım ve triceps i işaretledimAma bende oyumu geri alabilseydim, sırttan(Kanat) kullanırdım
![]()
Birkaç hafta önceki Didim seferimden![]()
Foto güzelde elindeki sigara mı?
Sigara,alkol kullanmıyorum.Fotoğrafta yüzümü kaşıyor olabilirim![]()
nasıl bir programın vardı kardeşim paylaşabilirmisin, harfiyen uymak istiyorum![]()
Antrenman günlüğümde mayıs ayından şimdiye kadar uyguladığım programlar,hareketler var.Umarım faydası olur : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/lethe552-antrenman-g-nl-t52091.html
Günlükte yazan bazı şeyleri forumdan öğrendiklerimle değiştirdim,ilerleyen sayfalarda farkedersin zaten![]()