• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Lethe552 # 1 Senelik Çalışma # Öncesi-Sonrası

Ağırlık Vermem Gerektiğini Düşündüğünüz Bölge ?

• Total voters
    111
  • Poll closed .
Spora başlamadan önceki ölçüm sonuçlarım malesef elimde yok,en eski ölçümüm 1.5 aylık adaptasyon dönemi sonunda yaptırdığım.Karşılaştırma amaçlı olarak adaptasyon dönemi sonrası ölçüm sonuçlarımı ve bugünkü ölçüm sonuçlarımı koyuyorum.

16.09.2011 tarihli ölçüm sonuçlarım (Elimde olan en eski ölçüm) :

Kilo : 80.1
Boy : 1.85
Yağsız Vücut Kütlesi (Lean Body Mass) : 70.8 kg
Yağ Kütlesi : 9.3 kg
Yağ Oranı : % 11.6
Protein : 15.1 kg
Mineral : 4.7 kg

12.08.2012 tarihli ölçüm sonuçlarım :

Kilo : 83.2
Boy : 1.85
Yağsız Vücut Kütlesi (Lean Body Mass) : 78.2 kg
Yağ Kütlesi : 5.0 kg
Yağ Oranı : % 6
Protein : 17.0 kg
Mineral : 4.9 kg

Supplement sadece 3.aydan beri whey kullanıyorum,son 2 haftadır da BCAA kullanmaya başladım.Onun dışında herhangi bir supplement kullanmadım 1 senelik spor geçmişim içerisinde.

Santim bazında ölçü almadım hiç,evde nizami alacak kimse yok.Salonda ölçtüreceğim fırsat bulduğumda.

Öncesi

zvs9bt.jpg

2iuf5j.jpg

2emhf8k.jpg

Sonrası (11. ve 12.aydan)

o9ps8l.jpg

ut3m0.jpg

34riubl.jpg

qoysfn.jpg

2cgmuwz.jpg

ibmgxe.jpg

2nuqb6u.jpg

174y86.jpg

9r0u84.jpg

1zlajbq.jpg

Olumlu-olumsuz eleştirileriniz benim için önemli.Fotoğraf çekimlerinin amatör olduğu belli zaten,ışıktan ve poz vermekten pek anlamıyorum,elimden geldiği kadar çekmeye çalıştım :)

Sırt kaslarına biraz daha fazla çalışman lazım.Diğer bölgelerde eskisine göre gayet iyi.

Ve bacaklarını göremedim?Bacaklarının fotoğrafınıda koysan daha iyi olur diye düşünüyorum.

lethe552 çok güzel gelişim olmuş 1 senenin hakkını vermişsin tebrik ederim..
simetri olarakta çok temiz gitmişsin, sadece obliq kasların kanatlara göre biraz önde gitmiş kanatlara biraz daha ağırlık verirsen çok daha iyi olucak bence..
bu şekilde verimli çalışmanın devam etmesi dileğiyle, kolay gelsin..

Sırt kaslarına biraz daha fazla çalışman lazım.Diğer bölgelerde eskisine göre gayet iyi.

Ve bacaklarını göremedim?Bacaklarının fotoğrafınıda koysan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Sırtın hangi kısmını kastediyorsun ?

tebrik ederim , yag oranin duserken kaskutleni de iyice artirmissin. Ben cok basarili buldum, eksiklerini daha uzman arkadaslar yazacaklardir . Ama ben tebrik ederim.azimli olmak guzel birsey.

Teşekkür ederim,antrenman olsun dinlenme olsun beslenme olsun düzgün bir şekilde uygulamaya çalışıyorum.

Ankette bacak var ama bacak fotosu yok 2.fotoya göremi değerlendiricez bacağı?

Tek başıma çekmem zor oldu,kıldan tüyden de net gözükmüyor ama fikir vermesi açısından ekliyorum.

Eklentiler

• IMG_0199 (Kopyala).jpg
    IMG_0199 (Kopyala).jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 1.552
lethe552 çok güzel gelişim olmuş 1 senenin hakkını vermişsin tebrik ederim..
simetri olarakta çok temiz gitmişsin, sadece obliq kasların kanatlara göre biraz önde gitmiş kanatlara biraz daha ağırlık verirsen çok daha iyi olucak bence..
bu şekilde verimli çalışmanın devam etmesi dileğiyle, kolay gelsin..

İyi dilekleriniz ve yapıcı eleştirileriniz için teşekkür ederim.

Oblik olayını biraz geç farkettim.Bir süre oblik çalışmayacağım.Squat,deadlift gibi hareketlerde dolaylı olarak çalışıyor zaten.Gerçi bacak gününün sonunda tek hareket olarak (Back Extension Aletinde Side Bending 3*15) çalışıyordum obliği ama gelişimi biraz fazla oldu.

ben begendım vucudunu beach lık bır vucut olmus gogsu bıraz daha hacımlesek tamamdır
süper set yaptınızmı

6. ya da 7.ayımda kısa bir süre (1 ay kadar ) omuz antrenmanımda (Military Press-Lateral Raise) süperset uygulamıştım.

bence 1 sene için iyi gelişim olmuş
şimdi üstüne katarak gideceksin
tebrikler

tam 1 senelik yani vücut herşey orantılı tebrik ederim. Şuan cut duruyor. Kışın bulka gir de kütleye kütle deme.. sana irilik yakışır. Başarılar :)

Hiç bulka girmeyi beceremedim şu ana kadar :) Bulk beslenmesini araştırmam gerek öncelikle.Teşekkür ederim.

bence 1 sene için iyi gelişim olmuş
şimdi üstüne katarak gideceksin
tebrikler

Temeli attım sakatlık vs olmazsa üzerine koymak bundan sonraki hedefim.Teşekkür ederim.

bence gayet hos bir vucut sahibi olmussun...devamini bekliyoruz...bu arada angel dovmen yakismamis :D

Angel dövmesinden kastını tam anlayamadım :)

Tahminimce sırt pozu verdiğin fotoğraflarda bel kısmındaki kıllardan bahsediyor :)

Hiç almadım o bölgedeki tüyleri ama estetik görüntüyü bozuyor,haklı :)

werci nickli kullanıcıyı da tebrik ediyorum üşenmeden 7 bölgeyi de işaretlediği için.Yapıcı eleştirilere açığım ama böyle anlamsız tepkilerin amacını kavramakta zorlanıyorum.

Back
Yukarı