Lee Priest

hsd dedi:
bence kısa boylular gelişme açısından daha avantajlı ama her bölgede değil tabii

bencede ama hangi bolgelerde avantajsız?

dominic dedi:
hsd dedi:
bence kısa boylular gelişme açısından daha avantajlı ama her bölgede değil tabii

bencede ama hangi bolgelerde avantajsız?

Bence kas yapma açısından avantajlı olabilrler ama estetik açıdan öle değil...

Uzun boylularda çok daha estetik duruyo her zaman...

Bunu bir kısa boylu (1.72) olarak söylüyorum :lol:

mesela bacak uzun boylularda daha estetik duruyor va sırt bu sene beylikdüzü tüyapta spor ve spor malz. fuarı vardı giitim ve güç yarışması vardı izledim izmirden biri vardı kısa ve çok iriydi bi ara tişörtünü çıkardı kimisi vaybe dedi kadınlar ve kızlar +çekemeyenler ise :p veeee iğrenç dediler yani bu benim görüşüm uzunlar kısalara oranla daha estetik bazı yerlerde

69715priest-med.jpg

DaFFy dedi:

Adamın kol kalınlığını bildikleri için saçının ne kadar kötü olduğunu söyleyemiyorlar herhalde.

off season da en cok yaglanan adamlardan birisi yemegi cok sevio heralde :D

He he evt, senin ekledigin resimdede coook komik gözüküyor :lol:

ya nsl bi off sezon bu yaaa..Adam mutasyona uğruyo snki resmen yağlı göbekli bir adam dönüyo ya...Nasl o yağları eritiyor sonra yaaa.Colemanın off sezondaki resimlerinde sadece definasyon eksikliği var kaslar belirli ama bu adamda direkt yağlı bir görünüm olarak gösteriyor...

Bu adam kisa boylu olmanin avantaji kadar dezavantajlarinida yasiyor elbette.
Anatomik olarak en buyuk sorunu, govdesine gore son derece kisa kalan bacaklari.
Yani zaten pigme, bir boyunun yarisindan fazlasi govdeye gittigi icin, bacaklari asiri gelismis oldugu halde son derece güdük duruyor, ki bu da ona puan kaybettiriyor.
Bence bir diger sorunlu bölgeside, göğüsleri, çok damarlı, iyi gelişmiş ama çok dar bence, geniş değil göğüs yapısı, ve muazzzam kolllarinin golgesinde kaliyorlar daima.
Sahip olduğu avantajlar ise, shortman muscle's diye adlandirilan, kalf ve onkollarindaki muazzam gelisim.
Onkollari bence gelmis gecmis en iyi onkollardan birisi.
1980'den onceki gibi, olympia'da iki kategori olsaydi, kesinlike, kisa boy kategorisine ambargo koyardi.
Gerci eskiden Olympia boya degil kiloya gore kategoriye ayriliyormus, eee bu arkadasta, neredeyse 100 kilo oldugu icin, garibim gene agir siklette yarisirdi, pek bir sey degismezdi.
Gerci simdi +90 degil, +110 diye ayirirlardi.
Olympia'da 90 kilonun altinda yarisan adam kalmadi malum...

Yalnız gerçekten sempatik adammış...

Hiç bir vucutcunun off seszonunda bole rahat fotograf vereceğini zannetmiyorum...

DÜNYA ÇAPINDA EN İYİ KOL ANKETİ YAPILIYOR LEE BİRİNCİ SIRADA RONNİE İKİNCİ

jeyjey dedi:
Yalnız gerçekten sempatik adammış...

Hiç bir vucutcunun off seszonunda bole rahat fotograf vereceğini zannetmiyorum...

sen yarışmacıların bulk hallerini görmedinmi hemen jemen hepsi var

Bunun resimleri, Synthol sayfasinda vardi, basmis yagi kollarina.
Pörsümüş triceps bölgesi, pörsük amca olmuş!!!

colemanla sence neden kolları karşılaştırılıyo çünkü süper kolları var adamın yağ basma felan imkansız bu adam yağ bastırıyo demen colemanın kollarına yağ bastırması kadar saçma olur zaten adam çok ünlü amerikan güreşi yapıyo.ayrıca flexor a göstermiştim resmi genetikle alakalı olduğunu söylemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ronnie Coleman, bu adamdan daha yasli ve kollarinda en ufak bir pörsüme belirtisi yok, ve biceplerinde, striation diye tabir edilen, parçalanmış, define görüntü var.
Ben bu adamda, striation falan göremiyorum, iki tümsek görüyorum.
Adam yapı olarak çok iyi, resimlerine baktım, kapı gibi hakikaten, ama bu demek değil ki, koluna ciddi miktarlarda Synthol enjekte etmemiş.
Resimlerden gördüğüm deformasyonun kaynagi eminim bu, eski resimlerinde kollari o derece abartili degil, zaten Synthol kullanimi son 6-7 senedir yaygınlaştı...

Back
Yukarı