dexter bent over da sabit kalmakmı gerekben youtubeda bu hareketi görürken hoca öğrencisini yanlış yaptığı için uyarıyordu. çoğu kişi gibi bende eğilirken açışı yaprken pek sabit kalmıyoruz haliyle sen nasıl yapıyosun?
SCHWARZXXL , Saydam arka omuz için sehpaya yatmaktan bahsediyor sanırım..lateral için değil..ama bahsettiğinde sık kullanılan bir yöntem aslında..
arka omuz için incline sehpaya yüz üstü yatmakta çok kullanılan yöntemlerden pro.lar tarafından..
Bu Arnold'ın yöntemine benziyor, Arnold arka omuzlarını düzeltmek için, yatağının altına 4.5'ar kiloluk iki dumbbell koymuş.Ben 6 kg kullanarak yapıyorum kaldırırken de indirirkende yavaş hareket ediyorum . Biliyorsunuz omuz kasları uzun süreli gerilimle max gelişime uğrarlar
Arka omuzumda ( posterior deltoit ) sorun var . Can üstel e göre arka omuzunda benim gibi sorun yaşayanlar haftada 3-4 güne kadar arka omuz çalışabilirlermiş
Herkese selam arkadaşlar. Bende önceleri 15 kilo ile lateral yapıyordum ama şimdi 8 kg. luk dumbell ler ile yapmaya başladım ve sonuç güzel oldu. Bu arada momentumu sıfırlamak ne demek? Kusura bakmayın ama 30 derecede bir momentumu sıfırlayın deniyor. Bu ne anlama geliyor? şimdiden çok teşekkür ederim.