L-Karnitin ve Koyu filtre kahve zararı olur mu

Merhaba,
Üç aydır vg ile ilgileniyorum 86 kilo da başladım şu anda 78 kiloyum. Fakat göbek bölgesinde ki ve göğüslerde ki yağdan kurtulamadım henüz ve bir arkadaşımın spora gidemediği için kullanamdığı why ve l-karnitini aldım ve bu hafta kullanmaya başladım umarım faydasını görürüm.
l-karnitin markası Hardline L-Karnitin Matrix 3000 Mg
şimdi sorum şu daha önceden l-karnitin kullanmadığım için spordan yarım saat kadar önce koyu filtre kahve içiyordum ve bu bir alışkanlık oldu şimdi l-karnitin alırkende kahve içmeye devam etsem bir sakıncası olur mu ?
Diğer bir sorum ise l-karnitini sadece kardio yaptığım günlerde kullansam daha iyi bir sonuç mu alırım yoksa her gün kullanmalımıyım ?

Kullan eğer çarpıntı gibi bir sorunla karşılaşmazsan problem olacağını sanmıyorum, kalp rahatsızlığın vs. Varsa kesinlikle doktora danışmadan kullanmamalısın. Ben l- carnitinin antrenman günleri kullanılması taraftarıyım bir nevi preworkout gibi düşünülebilir.

Antrenmandan yarım saat önce almanı tavsiye ederim. Çünkü kana karışması için belirli bir zaman geçmesi gerekiyor. Her antrenmandan önce elbette alabilirsin fakat en fazla kardiyo yaparken etki eder. Sonuçta vücut kardiyo yaparken daha hareketli oluyor. Antrenman günleri haricindeki günlerde hareketsiz bir yaşantınız var ise o günlerde kullanmanızın bir faydası olmaz. Ben de "Hardline Thermo L-Karnitin" kullanıyorum.

Son düzenleme:
Kullan eğer çarpıntı gibi bir sorunla karşılaşmazsan problem olacağını sanmıyorum, kalp rahatsızlığın vs. Varsa kesinlikle doktora danışmadan kullanmamalısın. Ben l- carnitinin antrenman günleri kullanılması taraftarıyım bir nevi preworkout gibi düşünülebilir.
Çarpıntı falan yapmadı o zaman sıkıntı yok kahve içmeye devam

Antrenmandan yarım saat önce almanı tavsiye ederim. Çünkü kana karışması için belirli bir zaman geçmesi gerekiyor. Her antrenmandan önce elbette alabilirsin fakat en fazla kardiyo yaparken etki eder. Sonuçta vücut kardiyo yaparken daha hareketli oluyor. Antrenman günleri haricindeki günlerde hareketsiz bir yaşantınız var ise o günlerde kullanmanızın bir faydası olmaz. Ben de "Hardline Thermo L-Karnitin" kullanıyorum.
Ben daha çok etki edeceği zaman yani kardiyo günleri kullanayım o zaman sonuçta 20 kapsül var daha uzun süreye yaymak daha mantıklı geliyor bana bilgiler için teşekkürler

Çarpıntı falan yapmadı o zaman sıkıntı yok kahve içmeye devam

Ben daha çok etki edeceği zaman yani kardiyo günleri kullanayım o zaman sonuçta 20 kapsül var daha uzun süreye yaymak daha mantıklı geliyor bana bilgiler için teşekkürler
1kapsülden 2 porsiyon çıkması lazım yarım yarım kullan 3000mg fazla zaten bi işe yaramaz. 1500 ihtiyacını görür.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı