merhaba herkeze kendinimden bahsediyim önce ben alkan 19 yaşındayım 183 boyundayım ve 85 kiloyum trabzonda üniversite okuyorum son 2-3 yıldır çok kilo aldım ve veremiyorum özellikle göbek ve basen bölgelerinde çok sorunluyum bu hafta kick box a başladım hafta da 3 gün gidiyorum biraz önce tr power marka l-carnitine sipariş verdim çok uygun bir fiyata 2 tane aldım kullanan lar da çok memnunlarmış
benim sorum şu haftada üç gün kick box yapıcam kick box yapmadığım günler sabah yaklaşık 3 km koşu l-carnitine eşliğinde tabi ve ben 2. öğretim okuyorum derslere 4 te giriyorum 9 da çıkıyorum sadece perşembe ve cuma günleri derslerim 7 de bitiyor bunlara uygun bana nasıl bir diyet veririsiniz
diyet konusunda hiç bir bilgim yok ne yapıcağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok memnun olurum!!!!
benim sorum şu haftada üç gün kick box yapıcam kick box yapmadığım günler sabah yaklaşık 3 km koşu l-carnitine eşliğinde tabi ve ben 2. öğretim okuyorum derslere 4 te giriyorum 9 da çıkıyorum sadece perşembe ve cuma günleri derslerim 7 de bitiyor bunlara uygun bana nasıl bir diyet veririsiniz
diyet konusunda hiç bir bilgim yok ne yapıcağımı bilmiyorum yardım ederseniz çok memnun olurum!!!!