Lütfen bir bakin bilgili olanlar protein tozu

Bunu Açıkcası 5 Aydır Düşünüyorum Aobund PORTAKAL AROMALI ÖZEL TIBBI AMAÇLI BESLENME ÜRÜNÜ VAR SUYLA KARIŞTIRIYOSUN PROTEİN TOZU GİBİ İÇİYOSUN
İÇERİKLERİ
ENERJİKJ 374 24GRAMDA
PROTEİN 14.8 24 GRAMDA
KARBONHİDRAT 6.5 24 GRAMDA

BUNU PROTEİN TOZU GİBİ KULLANSAMDA OLURMU ZARARI OLURMA EN ÖNEMLİSİ BUNDAN ELİMDE ÇOOOK VAR

Bildiğim kadarıyla onları beslenemeyen yatalak hastalara veriyorlar..

İçeriğine iyi bakman gerekir herhangi bir antibiyotik vb. içeriyorsa uzun dönemde sana yarardan çok zararı olur çünkü içeriği öyle olanlar var biliyorum..

Yok sadece Gıda Takviyesi ise kullanabilirsin ama içindeki Proteinin kalitesi bir whey gibi olmaz

Bildiğim kadarıyla onları beslenemeyen yatalak hastalara veriyorlar..

İçeriğine iyi bakman gerekir herhangi bir antibiyotik vb. içeriyorsa uzun dönemde sana yarardan çok zararı olur çünkü içeriği öyle olanlar var biliyorum..

Yok sadece Gıda Takviyesi ise kullanabilirsin ama içindeki Proteinin kalitesi bir whey gibi olmaz

Genelde kanser hastaları için veriliyor diye biliyorum iştehları azaldığı için oldukça besleyici ürünler. Babam hastanede yatarken kullanmıştı.Hastanede yatılan durumlarda devlet masrafları karşılıyor diye biliyorum.

Benimde Halam Hasta Oğlu İlaç Firmasında Çalısıyor Halam Hasta Olduğu İçin Çok Zayıf Kilo Alması İçin Getirmis Tabi çok abartms biraz bana verdi kilo almam için bi yandanda

---------- Post added 20.10.12 at 00:47 ---------- Previous post was 19.10.12 at 23:13 ----------

Bende Protein Tozu Gibi Kullanılırma Diye Merak Ediyorum Protein Oranı Yüksek Çnki

Back
Yukarı