Löp löp et , Gani gani yağ !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mck
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mck

Üye
Selam sevgili üyeler......Siteye üye olmamın sebebi tabii ki öncelikle zayıflamak...Ancak nasıl zayıflayacağım ? Ben 1.74boyunda 87 kiloyum...Benim düşündüğüm şey ; Ekmeği sadece kahvaltıda 1-2 dilim arası , pilav çok az , yağsız yemekler , abur cubur kola vs. yok ......Bir de şöyle birşey sorayım:Zayıflayan insan daha çekici/yakışıklı mı görünür ? Sevgiler,saygılar...

HEDEFİM 15 KİLO VERMEK!!!

Bir de şöyle bir sorum var...Aklımdaki düşünce sabah 6 gibi kalkıp 7-8 km tempolu yürüyüş...Akşam mı daha iyi olur yoksa sabah mı ? Kışın kilo verilebilir mi ? Yada yürüyüş yerine koşu mu yapmalıyım ?

Sizce 1 Eylül 2011'e kadar kaç kg zayıflarım böyle devam edersem..?

Son düzenleme:
zayıflamayı sadece yakısıklı görünmek icinmi istiorsun? bunu saglıgın icin yapmalısın öncelikle agırlık calısmaları yapmalısın unutma ne kadar cok kas o kadar az yag demektir cardıoyuda yürüyüs yerine kosuyla basla hafif bir sekilde sonrasında kondüsyonu arttıkca hiit calısması yap cardıo sabah iyidir ciddi ve programlı calısırsan cok saglam kilo verip fit kaslı bir fizige kavusabilirsin

• Like
Reactions: mck
zayıflamayı sadece yakısıklı görünmek icinmi istiorsun? bunu saglıgın icin yapmalısın öncelikle agırlık calısmaları yapmalısın unutma ne kadar cok kas o kadar az yag demektir cardıoyuda yürüyüs yerine kosuyla basla hafif bir sekilde sonrasında kondüsyonu arttıkca hiit calısması yap cardıo sabah iyidir ciddi ve programlı calısırsan cok saglam kilo verip fit kaslı bir fizige kavusabilirsin

tabi ki önce sağlık , estetik ikinci planda...Bir de üniversite sınavına hazırlanacağım bu yıl :) ancak okulum yok o yönden rahatım.

iste ne güzel bol bol vaktin var sporunu eksik etme beslenmenede dikkat ettinmi tamamdır:)

• Like
@dishiwelet : Çok teşekkür ediyorum ilginden dolayı..

@forzabeşiktaş : Bende öyle yapıyorum zaten , zayıflayan arkadaşların resimlerine bakarak kendimi motive ediyorum,başarı hikayelerini okuyorum.Teşekkür ediyorum tavsiyelerinden dolayı..

her gün 1 saat ayırsan sana yeterda artar bile.....Öss ye hazırlanınca 17 kilo almıştım....90 kg olmuştum sonra 77 ye indim ve kas kütlemi kaybetmedim ve üstüne kaslandım.....

• Like
Çok teşekkür ederim,sabah 8.30 gibi dersaneye giderim tahminen sporumu (yürüyüş veya koşu hala kesin bir cevap alamadım) sabah 6 gibi yapmayı düşünüyorum .

kondüsyonun orta bir seviyedeyse koşu yapmanı tavsiye ederim.....eğer eklemlerin zorlanıyorsa koşuyla sen hızlı tempo yürüyüş yap zamanla kilo vererek koşuya geçersin.....sabahları yapman çok daha iyi olur gün boyu kalori yakımın artar metabolizman gün boyu hızlı olur

• Like
Hocam Ergenlik çağını aşmışsın belli, o yüzden ağırlık çalışmanda bir sakınca yok ;), gelişim tamamlanmadan ağırlık çalışırsan boy uzaman durabilir... Kısa zamanda hayırlısıyla hedefine ulaşman dileğiyle ;)

Hocam Ergenlik çağını aşmışsın belli, o yüzden ağırlık çalışmanda bir sakınca yok ;), gelişim tamamlanmadan ağırlık çalışırsan boy uzaman durabilir... Kısa zamanda hayırlısıyla hedefine ulaşman dileğiyle ;)

Çok teşekkür ederim,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Back
Yukarı