Kum torbası alacağım

Ben spora başlayalı 4 gün oldu sadece ağırlık çalışıyorum

boş günler yada hafta sonunda bacak açma germe yapıp kum torbasında tekme yumruk ama ağırlık tekme olacak body ye başlamadan önce evde amatörce açma germe vs yapıyordum 1 karış arası kaldı sıfır açmak için hem vicudu geliştirip hemde atikliği arttırsam olurmu body ve muaythai yapıcaktım forumdaki yazıları okudum vücut cok yorulur o zaman anladımki. Düşüncelerinizi alabilirmiyim.

yaş,boy,kilo,vucut yapını belirtki ona göre yardımcı olalım kardeşim

Bırak şimdi sen kum torbasını,muaythai vs .. Bazı şeylere heves edip başlamadan önce yeterli bilgi edin ve bu amaçla zaten konu açmışsın tebrikler.. Benim tavsiyem .. Body yapacaksan asla dovus sporlarıyla ilgilenme çunku vucut yapın kaldırmaz fazla efor kaybedeceksın ve bodyden istediğin verımı alamıcaksın çok yorulursun zaten sıkılır bır süre sonra bırakacaksın bunu sende biliyorsun.. Senin ilk amacın belli bir kiloya güce ulaşmak olsun ve güzel bir beslenmeyle dişini sıka sıka body yap.. muay thai yapıcam illa diyorsan body asla yapma.. muaythai eger bırakmıcaksan 2 sene kadar yaparım diyorsan.. muay thai başla beslenmene dikkat et yeterli kondisyonu alt yapıyı direnci gücü sporu bedenine işle sonra istersen bodye hafiften başlayabilirsin..

Bırak şimdi sen kum torbasını,muaythai vs .. Bazı şeylere heves edip başlamadan önce yeterli bilgi edin ve bu amaçla zaten konu açmışsın tebrikler.. Benim tavsiyem .. Body yapacaksan asla dovus sporlarıyla ilgilenme çunku vucut yapın kaldırmaz fazla efor kaybedeceksın ve bodyden istediğin verımı alamıcaksın çok yorulursun zaten sıkılır bır süre sonra bırakacaksın bunu sende biliyorsun.. Senin ilk amacın belli bir kiloya güce ulaşmak olsun ve güzel bir beslenmeyle dişini sıka sıka body yap.. muay thai yapıcam illa diyorsan body asla yapma.. muaythai eger bırakmıcaksan 2 sene kadar yaparım diyorsan.. muay thai başla beslenmene dikkat et yeterli kondisyonu alt yapıyı direnci gücü sporu bedenine işle sonra istersen bodye hafiften başlayabilirsin..

Yok body yapıyorum zaten bana lazım olan kiloyu aldırır sanırsam. ama birazda tekme de iyi olmak istiyorum.Assubaylık sınavlarına 7 ayım yav eğer nasip olursa onun için sürekli idman yapasım geliyor. ama yapmıyorum vücutu dinlenmeye bırakıyorum arada diyorum 30 dk falan tekme çalışsam nasıl olur muaythai yapmam şu an assubaylık olduktan sonra falan yaparım belki body yi 2. plana atıp

kardeş evde kum torbası tavsiye etme git eğitimini al elini kolunu kıran çok arkadaşımız oldu...

Back
Yukarı