sarc4stic
Özel Üye
flash dedi:Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x
flash dedi:Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x
mesaj atinca, resim yükle yaziyor oraya tiklayi verflash dedi:Birkaç anlamı var ama ben bir tanesini yazıcam HIZLI :badgrin: Ben siteye hareketli giflerden koymak istiyorum bulamadım nereden koyulacağını :x
brooklyn35 dedi:benım nıckın anlamı brooklyn bır tekno muzık grubunun ısmıdır brooklyn bounce dınlemenızı ısterım![]()
xxdiablo dedi:aga benim ki bildiğime göre diablo yabancı bir isim ama bazı inanışlara göre yüzyıllar öncesinde yaşamış bir canavarın ismidir bende bir farklılık olsun dedim kendi farkımı yaratıp önüne 2 tane x koydum çok seviyorum bu isimi bütün sitelerde telefonumda bilgisayarımda kısacası her yerde bu adı kullanıyorum sanal dünyada
kanat çalışmasında hafif agırlık yok ben ne yapayımtahribat dedi:motorla 250 km ile giderken ters yöne girmiş araca kafadan bindirilir, ölünmez ölmüş gibi yapılır, 2 sene hastanede kalınır 1 sene tekerlekli sandalyede kalınır, toplam 19 ameliyat geçirilir (bu son ay olduklarım platin ip aldırma çene kemiğindeki çivilerin alınması bunları ameliyattan saymıyoruz), tahribata uğrayan vücudu düzeltmek için çaba sarfedilir, kas yapımı da önemlidir bodyforumtr ye üye olunur ve tahribat nicki alınır.
flexor biraz daha kanat yaparsan uçacaksın, bende istiyorum öyle kanat. (rüyamda görürüm)