Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BdrHri = Badr Hari kısaltarak yazdım. Tarzını çook beğendiğim bi dövüşcü.
8 Aralık 1984 doğumlu olan Fas asıllı Hollandalı boksör Süper Ağır Sıklet kategorisinde dövüşmektedir. K-1 dünyasına, Stefan Leko’ yu ilk roundda o meşhur döner topukla tekme ile nakavt ederek 2005 Grand Prix’ inde önemli bir giriş yapmıştır. 28 Nisan 2007’ deki Grand Prix finalinde ise Yusuke Fujimeto’ yu ilk roundun 56. saniyesinde yüksek tekme vuruşu ile nakavtlayarak ilk kez bu organizasyonda kemeri beline takmayı başarmıştır. 1,97 boyunda ve 101 kg ağırlığındaki usta dövüşçünün stili Muay Thai şeklindedir.
atesli_body --> arda tekin büyüküstün (adım, soyadım) leyla ince (biricik eski sevgilim) _ (alt tire) body (normalde bb yapacaktım ama 6-7 yaşlarından beri sevdalısı olduğum bu sporu icra etmek konusunda sıkıntılarım var, vardı (sağlık) yani bende üye olduğum dönemde sadece body'i koyayımda geliştiremezsem adının hakkını verememiş demesinler diye düşünmüştüm) biraz uzun oldu ama doğrusu buydu, saygılar
Benim nickim 2007-2008 sezonunda Türkiye Drag Şampiyonasında şampiyon olduğum arabanın adıdır..Youtube'dan yazarsanız Whiteside Impreza diye çıkar karşınıza
Benim nickim 2007-2008 sezonunda Türkiye Drag Şampiyonasında şampiyon olduğum arabanın adıdır..Youtube'dan yazarsanız Whiteside Impreza diye çıkar karşınıza
Çerkes dilinde bir anlamı ’’gözümün nuru’’ dur. Bir diğer anlamı da ’’yaban dağ gülü’’ dür. Bu isim kafkas mitolojisi olarak da kabul edilen nart destanlarında adı sıkça geçen Setenay Guaşe ’den gelmektedir.