Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"Mestano" İspanyolca bir kelimedir, İngilizcede "mustang" diye geçer. Türkçe anlamı ise "ehlileştirilmemiş" demektir...

benim kullanıcı admın anlamı ısır beni bu isimde bi amerikan güreşçisinden gelio onun montunda yazıodu bu siteye üye olurken aklıam bişey gelmedi bu geldi aklıma bende bunu yazdım biraz saçma bişey :D çoğu sitede bunu kullanıom artık çok hoşuma gidio :D

-Konuyu,bir çırpıda,sanki heyecan dolu bir filmi izliyormuş gibi okudum(işim olmasına rağmen ertesi günü bekleyemedim..)
-''Karasan'' 'ın soyadın olduğunu tahmin etmiştim ama emin olmak istedim :)
-''Bomberman'' ve ''tahribat'' bence en manadar olanları...Özellikle ''tahribat'' ın hikayesi gerçekten ilginç.
-''Cinematography'' in bahsettikleri gerçekten hayatımızda işe yarayabilir.Bakış açısı meselesi...Belki o an işimiz ters gitmiş olabilir ama ilerisi için hayırlısının böyle olduğunu anlayamadığımız durumlarda...
-''Georgeouskykhan'' isminin anlamını açıklamış ama avatarını daha merak ettim doğrusu(banka çek mi o ne?)
-''Kervan''ın ne olduğunu ben de tahmin ettim ama neden ''kervan''?Arabistan'la işbirliği filan mı var acaba? :)
-Odnamok tersten okuyun demiş.Okuduğumda yüzümde durduramadığım bir sırıtma ifadesi şekillendi. :)
-Flexor;ukalalık etmek istemem ama ''Flexor'' bükücü manasında kullanılmıyor mu?Flexor ve extensor kaslar..Flexor digitorum longus gibi...
-''Lada Samara''; sahiplik duygusu :)
-Herkese teşekkür ederim.gerçekten çok keyif aldım...

Son düzenleme:
  • Like
Reactions: Azi
benim kullanıcı admın anlamı ısır beni bu isimde bi amerikan güreşçisinden gelio onun montunda yazıodu bu siteye üye olurken aklıam bişey gelmedi bu geldi aklıma bende bunu yazdım biraz saçma bişey :D çoğu sitede bunu kullanıom artık çok hoşuma gidio :D

"Bite me" ısır beni demek olurdu, beat me, "yen beni" demek.

Beat me bu başlığa daha öncede yazmışsın ama unutmuşsun galiba:) Daha önce karasan'ın da söylediği gibi beat me "yen beni" demek;)

Benim kullanıcı adım Wolf/Fantasy Flyer yavrusu olan şampiyon bir atın adı.Geçen sene 7 yaşında sık koşturulduğundan dolayı son virajda bacağı kırıldı ve öldü.:o

bildiğin köpek adı. sempatik gelmişti. sonunun "sh" olması ise 7.sınıftaki özenti buhranlarından geliyor, öylece kaldı.

Çelik soyadım.
Şehzade aslan farsca Şeh+Zade den geliyor.

ŞEH=ŞAH
ZADE=OĞUL demek

tüm anlamı ise padişahların ve oğullarının erkek çocuklarına verilen şan.

(ama sen 4-MANCINIK I merak etmişin onla ilgili son kez bu baslığı kullanıcam 4 en sevdiğim ve en güvendiğim rakam mancınık ise eski savaş aletlerine olan düşkünlüğümden geliyor.)

dexterrr ın anlamı cogu kisinin tahmin ettigi gibi prof. bodybuilder ''Dexter Jackson'' dan geliyor.. eskiden bir forumda nick almak istemiştim dexter kullanımdaydı bende mecburen dexterrr olarak aldım sonra alıstım bu isme artık her yerde adım dexterrr :)

gringo avustralya kıtasında ikamet eden birçeşit vahşi köpek ismidir.afrikadaki versiyonu hakkında araştırmadım muhtemelen farklı bir isimdedir.Ayrıca kovboy filimlerin deki kovboylar meksikalı tiplere Gringo diye seslenirler.

gringo avustralya kıtasında ikamet eden birçeşit vahşi köpek ismidir.afrikadaki versiyonu hakkında araştırmadım muhtemelen farklı bir isimdedir.Ayrıca kovboy filimlerin deki kovboylar meksikalı tiplere Gringo diye seslenirler.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dingo
başka bir cins daha mı var..ben dingoları biliyorum..;)

Benimki yeterince açık heralde ;)

bu kadar açık bi anlamı olduğu için kurtulduğunu sanma.o zaman bize açıkla neden sampiyon koydun adını.tamam sampiyonda niye şampiyon :D

1996 yılında bilgisayarla tanıştım. Dönemin araba yarışlarını ve futbol oyunlarını fazlaca oynardım ve sürekli oynadığım içinde hep sampiyon olurdum :)
1998 yılında chat'le tanıştım. O gün bu gündür Sampiyon'um :)

-Konuyu,bir çırpıda,sanki heyecan dolu bir filmi izliyormuş gibi okudum(işim olmasına rağmen ertesi günü bekleyemedim..)
-''Karasan'' 'ın soyadın olduğunu tahmin etmiştim ama emin olmak istedim :)
-''Bomberman'' ve ''tahribat'' bence en manadar olanları...Özellikle ''tahribat'' ın hikayesi gerçekten ilginç.
-''Cinematography'' in bahsettikleri gerçekten hayatımızda işe yarayabilir.Bakış açısı meselesi...Belki o an işimiz ters gitmiş olabilir ama ilerisi için hayırlısının böyle olduğunu anlayamadığımız durumlarda...
-''Georgeouskykhan'' isminin anlamını açıklamış ama avatarını daha merak ettim doğrusu(banka çek mi o ne?)
-''Kervan''ın ne olduğunu ben de tahmin ettim ama neden ''kervan''?Arabistan'la işbirliği filan mı var acaba? :)
-Odnamok tersten okuyun demiş.Okuduğumda yüzümde durduramadığım bir sırıtma ifadesi şekillendi. :)
-Flexor;ukalalık etmek istemem ama ''Flexor'' bükücü manasında kullanılmıyor mu?Flexor ve extensor kaslar..Flexor digitorum longus gibi...
-''Lada Samara''; sahiplik duygusu :)
-Herkese teşekkür ederim.gerçekten çok keyif aldım...
Hayır dostum o senin dediğin flexion ve extension (bükmek açmak ) zaten isimerinide bu hareketten almıştır.

Ama sadece kol iki hareketten ibağret değildir tabi aslında dirsek eklemi üstüne etki sağlayan kaslardır flexor bükücü extensor açıcı görevi gören kaslardır Başka bir örnek verirsek barbell curl flexion hareketi, push down extention hareketidir.

oysa dirsek ekleminde flexion ve extention nun yanısıra ön kolumuzun dışa dönmesini sağlayan supinasyon içe dönmesini sağlayan pronasyon da en az bu iki kas gurubu kadar önemlidir. ama bana en çekici flexor geldiği için hemde bu bölgedeki adelem güçlü olduğundan bunu seçti ayrıca ilk öğrendiğim kas adıydı..

Son düzenleme:
adım ve soyadım! :P
nicklerimin sağda solda alınmış olmasından dolayı herhalde burada da böyledir diye düşünüp direk bunu yazdım

hiçbir anlamı yok aslında,Q klavyede tamamen sallama karakterler ile oluşturdum.ilk satır soldan sağa doğru ve bi altındakinden "a" ve "s" anlamlı gibi duruyo :)

qwerty aslında Q klavyeyi icat eden adamın ismidir.. ;)
çok hızlı olan bir başka klavyeyi q klavyeyi icat ederek yavaşlatmış ve kullanılmaya başlanmıştır..

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı