Kullanıcı Adınızın Anlamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FleXoR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ironik bir tesadüf
bence q klavyeyi icat eden adam bilerek q,w,e,r,t,y, harflerini ilk sıranın başına dizmiş.Sanki klavyenin içine saklanmış gizemli bir şifre,bir isim gibi...

bence q klavyeyi icat eden adam bilerek q,w,e,r,t,y, harflerini ilk sıranın başına dizmiş.Sanki klavyenin içine saklanmış gizemli bir şifre,bir isim gibi...

q klavye ile ilgili yaygın bir görüşte şöyle;

daktiloda hızlı yazında harfleri vuran çubuklar birbirine karıstığı için daha yavas yazılsın diye harflar karısık yarlestirilmiş.

bkz : bir önceki sayfa..

qwerty aslında Q klavyeyi icat eden adamın ismidir.. ;)
çok hızlı olan bir başka klavyeyi q klavyeyi icat ederek yavaşlatmış ve kullanılmaya başlanmıştır..

benim adımda şöle çıktı;ps2 oynarken arkadşlarla kendimize ism buluyoduk hüsü anclotti,sör alex lütfi gibi bende kendime hoze antanyo murinyo dedimm öleeee bulundu bu isim şimdide nic olarak kullanıyorum işte...başlık gercekten güze olmuşş.ilginç ya:))))

vay ortak sen de mi üye oldun
ben de hüso ancelotttiiiiiiii

Aslında benim nickimin hiç bir anlami yok 6 sene önce icq ile taniştiğimda nick yazmam gerekiyordu abimde bu nicki kullanıyordu aklıma onun nicki geldi ve yazdım , ozamandan beri bu nicki kullanıyorum :D

sevgili arkadaşlarım abilerim hocalarım merhabalar. ben çoktandır üyeyim ama işlerimin yogunlugu sebebiyle giremedim. umarım sizinle çok güzel şeyler paylaşıcaz. görüşmek üzere

Back
Yukarı