Trapezleri gordugum ilk fotografta anlamistim zaten steroid oldugunu 5ayda boyle bir degisim malesefki imkansiz simdi herkes bana düşman olur diye yazamamıştım2014 yılında Yalova da yapılan Türkiye vücut geliştirme yarışmasında JUNIOR MEN’S PHYSIQUE -1.75 kategorisinde 1. liği elde eden ardından Meksika daki Dünya şampiyonasında aynı kategoride 5. olmuştur. Yarışmalardan bittikten sonra Yalova da yapılan yarışmanın doping sonuçları açıklandığında kanında yasaklı maddeye (steroid) rastlanılması sonucu unvanı ve ödülü geri alınıp para cezasına çarptırılıp federasyonun düzenlediği yarışmalardan 2 yıllığına men edilmiş kişidir kendileri. Bu bilgilerin yanı sıra kendisinin vücudunu çok beğeniyorum gerçekten estetik biri ve önümüzdeki yıllarda kendi kanımca dünyada tanınmış biri olarak karşımıza çıkacaktır.Yaşı çok genç, 1995 doğumlu olupta 2 yılda ulaştığı görünüm gerçekten muazzam ve çok estetik, 2 yıllık değişimi linktedir;
amacım şahsı kötülemek yada karalamak değildir, sadece bu kadar kısa sürede böyle bir vücuda ulaşmaya hevesi olan arkadaşlara binaen bu bilgileri paylaşmak istedim.Herkese iyi günler dilerim