CarpeNoctum
Üye
Yo ahmet aydın misal , kahvaltı konusunda hata yaptıgını söylüyor . Forumdada makalesini paylastım Günde kaç öğün yemelidir diye. Aralıklı oruca hep vurgu yapıyor.O kolestrol konusunda savunduğun kişiler gece belli bir saatten sonra yemek yemeyin diyor bunu hatırlatıyoruz o beni ilgilendirmez ben bilimsel çalışmaya bakarım diyorsun.
Ben zaten bunu her baslıkta dile getiren biriyim , burdada konuyu farklı boyuta çıkarıp onlarımı tartısalım? Bak misal burda kapsamlı olarakta yazmısım zamanında.Günlüğümde bile öneriler kısmında bunları dile getiriyorum.Ne yazmamı beklıyorsunki ?Carpe senin de huyun şu savunduğun şeylerin sakıncalı olabilecek kısımları hatırlatıldığında ya görmezden geliyorsun ya işin içinden bir şekilde çıkıyorsun.
Ör.yumurta,kırmızı et kol.yükseltmez ama ortak görüş doğal olmaları degil mi,bunu söylediğimizde neden bu konuda haklısın demiyorsun...
Ben kolesterol üzerinden dönen dolapları anlatıyorum , inanıp inanmamak veya bazı şeyleri sorgulamak sana kalmıs.Konuyu farklı yere cekmek anlamsız.
Bizim bi abide var , ben bunları anlatınca oda hep 90 yasndaki ninesini anlatır. Yani kısaca muhabbet hep buralara gidiyorBir hastalıkla ilgili tecrübelerimi,uzmanlar ile diyaloglarımı anlatıyorum.Sen makaleden iki cümle alıp beni bozmaya çalışıyorsun.

Tecrübeler önemli ancak bunlara göremi tartısacaz.
Ben savundugum şeyleri referanslıyorum , ancak senden karşılık gelmiyor ne yapabılırmki ?Açıkcası savunduğun seyleri tartışmak degil biran evvel nasıl olursa olsun kabul ettirmek istiyorsun...Ve aman kahve muhabbeti oldu diyorsun..
2 mizden biri haklı çıkacak diye kaide yok konuları tartısalım 2 mizinde yararına olur öğrenmedigimiz bilmediğimiz şeyler cıksın ortaya.
Bunu söylemen beni üzer , herşeyden önce k.bakma bu duruma geldiyse olay.Huyum kurusun böyleyim yapacak bisi yokBana iyi bir ders oldu bu tartışma bu noktada...

Son düzenleme: