Kratos1 Bulk Günlüğü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kratos1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kolestrol konusunda savunduğun kişiler gece belli bir saatten sonra yemek yemeyin diyor bunu hatırlatıyoruz o beni ilgilendirmez ben bilimsel çalışmaya bakarım diyorsun.
Yo ahmet aydın misal , kahvaltı konusunda hata yaptıgını söylüyor . Forumdada makalesini paylastım Günde kaç öğün yemelidir diye. Aralıklı oruca hep vurgu yapıyor.

Carpe senin de huyun şu savunduğun şeylerin sakıncalı olabilecek kısımları hatırlatıldığında ya görmezden geliyorsun ya işin içinden bir şekilde çıkıyorsun.
Ör.yumurta,kırmızı et kol.yükseltmez ama ortak görüş doğal olmaları degil mi,bunu söylediğimizde neden bu konuda haklısın demiyorsun...
Ben zaten bunu her baslıkta dile getiren biriyim , burdada konuyu farklı boyuta çıkarıp onlarımı tartısalım? Bak misal burda kapsamlı olarakta yazmısım zamanında.Günlüğümde bile öneriler kısmında bunları dile getiriyorum.Ne yazmamı beklıyorsunki ?
Ben kolesterol üzerinden dönen dolapları anlatıyorum , inanıp inanmamak veya bazı şeyleri sorgulamak sana kalmıs.Konuyu farklı yere cekmek anlamsız.

Bir hastalıkla ilgili tecrübelerimi,uzmanlar ile diyaloglarımı anlatıyorum.Sen makaleden iki cümle alıp beni bozmaya çalışıyorsun.
Bizim bi abide var , ben bunları anlatınca oda hep 90 yasndaki ninesini anlatır. Yani kısaca muhabbet hep buralara gidiyor :o
Tecrübeler önemli ancak bunlara göremi tartısacaz.

Açıkcası savunduğun seyleri tartışmak degil biran evvel nasıl olursa olsun kabul ettirmek istiyorsun...Ve aman kahve muhabbeti oldu diyorsun..
Ben savundugum şeyleri referanslıyorum , ancak senden karşılık gelmiyor ne yapabılırmki ?
2 mizden biri haklı çıkacak diye kaide yok konuları tartısalım 2 mizinde yararına olur öğrenmedigimiz bilmediğimiz şeyler cıksın ortaya.

Bana iyi bir ders oldu bu tartışma bu noktada...
Bunu söylemen beni üzer , herşeyden önce k.bakma bu duruma geldiyse olay.Huyum kurusun böyleyim yapacak bisi yok :)

Son düzenleme:
Carpe neyi referansladın koyduğun şeylere baktın tartışma programlarında söylenenlerden ne farkı var....

Öyle bir noktadayız ki al bak adam yazmış sana makale ben haklıyım...

Gerçekten sıkıldım bu makale kardeşliğinden.

Carpe neyi referansladın koyduğun şeylere baktın tartışma programlarında söylenenlerden ne farkı var....
Gerçekten üzülüyorum bu durumda oldumuza , herşeyi geçtim böyle birşeyi nasıl söyleyebiliyorsun anlamıyorum.

Öyle bir noktadayız ki al bak adam yazmış sana makale ben haklıyım...
3 4 kere daha yazdım , amacım haklı cıkmak değil inandıgım şeyleri paylasıyorum. HEPSININ BILIMSEL ARKASI SAĞLAM

Çıkar bi tane deki bu adam şeyinden uyduruyor bunları?

Geçtim bilimsel verileri bunları iplemiosn ayrıca açıp baktıgınada inanmıyorum ön yargılı tavırlarından

Bak tv tartısmasında senın görüsünde olan proflar var orda , bak bakalım ne sunabılıyolar ? Ne diyebiliyolar bu iddalar karşısında...

https://www.youtube.com/watch?v=LrhbnCTZpkk&list=FLlcHEp1ugn5S4dgtF9g-b0w&index=48

https://www.youtube.com/watch?v=pBnBJB0zhFk&list=FLlcHEp1ugn5S4dgtF9g-b0w&index=47

Cuma günü yine bir ara ahaberdi sanırım çıkmış biri bakın bu böyledir şöyle bir durum var şöyle şöyle olur,bilmem nerde yapılan bir araştırmada bu durum var diyor...Digeri olur mu efendim şöyle olur diyor bilmem nerde yapılan araş. böyle böyle oldu diyor...Yiyorlar birbirlerini ama sen olayı bitirmişsin bravi doğrusu..

Seninki sunduklarında bunlardan...

Yine yapmışsın aynı şeyi incelediğini zannetmiyorum nedir yahu okudum dediysem okydum heralde karnımdan sallamıyorum..Bunu yapma lütfen..

Cuma günü yine bir ara ahaberdi sanırım çıkmış biri bakın bu böyledir şöyle bir durum var şöyle şöyle olur,bilmem nerde yapılan bir araştırmada bu durum var diyor...Digeri olur mu efendim şöyle olur diyor bilmem nerde yapılan araş. böyle böyle oldu diyor...Yiyorlar birbirlerini ama sen olayı bitirmişsin bravi doğrusu..

Seninki sunduklarında bunlardan...

Yine yapmışsın aynı şeyi incelediğini zannetmiyorum nedir yahu okudum dediysem okydum heralde karnımdan sallamıyorum..Bunu yapma lütfen..

anlamadıgın nokta oraya çıkanlar senın benım gibi düz insanlar değil.
söylediklerinin arkasında b.araştırmalar yatmak zorunda.

ayrıca tüm yazılan makalelerin altında bilimsel referanslar var , halen neydenbahsedıosn anlamadım?Nerden nereyi tartısıyoruz.

Programda kıraathane muhabbetı yapmıolar , hepsi belgeleri ile gelmiş. SEni ben ikna edemedim buyur savundugun görüşteki profların düştüğü duruma şahit ol diye link attım :)

Yahu yine ne noktaya getirmişsin beni ben görüşlerini savunuyorum mu dedim tartışmanın başına bakabilirsen ne demişim çok ciddi bilim adamları (proflar) hala tartışıyor,sağlık bakanlığı hala kol. e müdahale edilmesi gerektiğini söylüyor zira dr lar hala reçete yazıyor bu kadar kesin konuşma olay soru işareti demişim...Bu kadar basit..

Bozokaydin'in dolaylı yoldan bir yorumu vardı konu ile ilgili olarak.

Kendisine Trenbolon temelli oluşacak agresyona karşı sakinleştirici kullanılmalı mı diye sorulmuştu. O da kas gelişimine bir engel teşkil etmez ama ilaçtan gelen agresyonu idmana kanalize etmek daha anlamlı olur demişti.

Ama konu ile ilgili benim şahsen hiçbir araştırmam olmadı.

Cogu sakinlestirici su tutmakta bilgin olsun Kratos1, bir arkadas kullandi ondan biliyorum esprisi yapayim :P

Passiflora saglam su tutar.

Cok olayin icinde degilim ama mantigim protein sentezini de olumsuz etkileyecegini soyluyor.

Passiflora kullanimim en son gunde 1siseyi bulmustu bi etki de goremeyince biraktim bende.

Su anda ciprama basladim. Gunluk 20 mg. Zamaninda lustral ve atarax kullandim fakat etkileri cok uzun sureliydi ozellikle atarax inanilmaz uyku yapiyodu ve dolayisiyla antrenmani etkiliyodu ozellikle dinlenme sureleri filan cok uzamisti ve birakmasi cok zor oldu bakalim cipram napicak :)

Özelden Ateşkes yaptık dblue ile sıkıntı yok :)

Sakinleştirici içerik olarak hangi madde vs.. bilemem ancak bir arkadaşım sanırım bahsettiğiniz ilaçlardan biri ile kısa sürede 15 kilo aldı..

Bizzat şahit oldugum bi olay anlam veremedim , ki günde 10000 kalori alsa kolay kolay kilo almayacak bi metabolizma.

Evet bazi sakinlestiricilerin istah acma etkisi var. Su tutma olayii da brhmcr tesekkurler ilk defa duyuyorum valla. Bi ara konusmustuk hatirlarsin kreatin kullanimi dolayisiyla su tuttugumu iddaa ediyordum. O zaman passiflora kullaniyordum acaba var midir bir etkisi? Karsi cikmistin bana kreatinden diildir diye :)

Daha oncede okudugum gibi agiz kurulugu inanilmaz bu ilacta. Ilk gozlemim o. Su tutuyormu acaba buda? Etki etmesi icin bi kac hafta beklemek gerekiyo sanirim. Su an gayet normalim antrenmana gidicem birazdan. Bi etkisi olup olmadigini paylasirim buradan.

Antrenmana çok güzel başladım. Straplerimi kaybetmişim duh Dolayısıyla deadlift antrenmanım etkilendi. Ayrıntıları aşşağıda. (Ayrıca bilmek isteyen olursa diye belirtiyorum kullandığım ilacın herhangi bir etkisi olmadı antrenmana. Olursa yazarım)

Antrenman:
Deadlift 10 8 6 4+2 4+2 90kg 100kg 110kg 110kg (Niye 4+2 5. tekrarları çıkartırken barı tutamadım kaydı elimden. 2 3sn dinlenip kalan tekrarları çıkardım.)
Lat pulldown 10 8 6 6 67kg 77kg 83kg 83kg
Low row 12 10 8 6 31.5kg 33.5kg 35.5kg 38.5kg (tek makara)
Barbell row 10 8 7 50kg 60kg 65kg

Weighted bench dips 4*10 35lbs
V bar pushdown 12 10 8 6 35kg 40kg 42kg 42kg
Cable bent over triceps extension 10 8 6 21kg 24kg 27kg https://www.youtube.com/watch?v=15-QPljqS4Q

Bugün sadece 3 öğün beslenebildim bu arada. 3 gündür inanılmaz iştahsızım.

Bugün kendimi de beslenmeyi de toparladım biraz. Sabah herzamanki krep, ara öğün 1 paket eti form yulaflı, öğlen 150gram pirinç 150gram tavuk, ara öğün 1 activia(çok güzel), antrenmandan sonra 100gram kadar kısır 150gram tavuk yedim. 1 öğün de antrenman sonrası whey aldım. Wheyim bitmek üzere yenisini alıcam. Tad olarak tavsiye verebileceğiniz var mı optimumdan başka? Alacağım yerde optimum yok.

Antrenman:
Squat 15 10 8 6 60kg 70kg 75kg 80kg (kilo arttırdım inanılmaz zevkliydi)
Leg press 12 10 8 8 300kg 340kg 380kg 380kg
One leg extension 3*10 80lbs (önce bir bacak sonra bir bacak)
One leg curl 12 10 8 70lbs 80lbs 90lbs (önce bir bacak sonra bir bacak)
Seated calf raises 12 10 10 10 60kg 80kg 80kg 80kg

Db shoulder press 12 10 8 6 20kg 22kg 24kg 26kg (2 aydan uzun bir süredir yapmıyorum. Alışmam 1 2 antrenman sürebilir)
Lat raise 12 12 10 10 10kg 10kg 12kg 12kg
Front raise 12 12 10 10 10kg 10kg 12kg 12kg
Reverse fly 12 10 8 6 60lbs 70lbs 80lbs 90lbs (kilo arttırtım keyifliydi)

Omzum şaka maka güçleniyor sanırım, ağrılarım da azaldı.

Bu arada kafein alımımı durdurmuştum fakat bu kullandığım ilaç yüzünden inanılmaz uykulu oluyorum öğlen vakitleri. Mecburen 2 bardağa çıkardım yine günde. 2şer tatlı kaşığı olarak. Öğle vakti ve antrenman öncesi.

Son düzenleme:
Aynen öyle diyorum ama sonunda böyle diyenler de olabilir :D

k973t.jpg

Back
Yukarı