Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cozemedigim bir sorun var..
Mesela beslenme bolumunde ana sayfada en son mesaj 'icki' ama beslenme bolumune girdigim zaman o konu yok..Butun bolumlerde boyle ve bugun fakettim bolumlerde hepp 8-9 ay onceki konular en ustte cozemedimm yardimm
Berk,
Galiba haklisin Ama bu sorun ayarlardan kaynaklaniyor, su an siteden cikiyorum. Yanliz bu siralamayi, her forumun basinda "Son mesaj" adli linke tiklayarak düzeltebilirsin.
Berk,
Galiba haklisin Ama bu sorun ayarlardan kaynaklaniyor, su an siteden cikiyorum. Yanliz bu siralamayi, her forumun basinda "Son mesaj" adli linke tiklayarak düzeltebilirsin.
ben de öyle yapıyorum..
ancak ne yazıkki foruma her girişimde aynı işlemi tekrar tekrar yapmak bir işkenceye dönüşüyor..
bunu sabitleyeceğimiz yani foruma her girdiğimizde "sıralama şekli: son mesaja göre ve alçalan" ayarının otomatik gelmesini sağlayabileceğimiz bir yöntem yok mu?
bu sorun ciddi bir problem bence
Bu sorunu su an cözmek icin cabaliyoruz ayarlarda dogru olmasina ragmen bu sorunla karsilasiyoruz. Cok eski konulari görmek istemiyorsaniz, buraya : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/profile.php?do=editoptions
girip ayarlar yapabilirsiniz.
Saygilar