konu aç butonu her bölümde yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brkn

Üye
benim sorunum şu konu aç butonu yeniler bölümünde yok bu benden kaynaklanan bir sorunmu yoksa genelde böylemi

Foruma hosgeldiniz!
Hayir sizden kaynaklanan sorun degil.
Forumda kirligili önlemek adina, yeni üyelerin baslik acmasi icin 3-7 gün arasi beklemesi gerekiyor.
Bu sürec icinde forumda arama yapip, acmak istediginiz ve sormak istediginiz sorularin cevabini bulabilirsiniz.

Sistem otomatikman 3-7 gün icinde size baslik acma yetkisini verecektir.

Iyi forumlar

konu açma

Ben foruma uye olalı 3 gun oluyo bugun ama hala konu açamıyorum.Diyorum acaba ben mi goremiyom nerden açılıyoo..Konu aç diye bi buton olması lasım normalde demi ?

herhangi bir foruma girdiginde, mesela, forum hakkındaki kısıma girdiginde, orda popüler etiketler var, onun altında , solda konu aç butonu var....ona tıklayıp açabilrsin..belki dikkat edememiş olabilirsin...

Bazi forumlarda 7 gün beklemeniz gerekir.

bence biraz saçma bir olay olmuş. mesela benim sol kolumda bir problem var onunla ilgili öneriler almak istiyorum body building yaparken ama böyle bir bilgi yok forumda. 7 gün beklerken kolum sakatlanırsa ne olacak :)

bence biraz saçma bir olay olmuş. mesela benim sol kolumda bir problem var onunla ilgili öneriler almak istiyorum body building yaparken ama böyle bir bilgi yok forumda. 7 gün beklerken kolum sakatlanırsa ne olacak :)

doktora gidersin daha garanti olur ;)

bunları çok defalar açıkladık..
öyle yeni üyeler var ki arama yapmadan , forumu okumadan hemen girer girmez sorusunu bir başlıkta sorup cevabı alıp bir daha uğramıyorlar..

bu nedenle aynı konuda onlarca başlık oluyor..

Haklısınız ıyı yontem ama bende 3 gunu ıple cekmıstım :D

Back
Yukarı