Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben foruma uye olalı 3 gun oluyo bugun ama hala konu açamıyorum.Diyorum acaba ben mi goremiyom nerden açılıyoo..Konu aç diye bi buton olması lasım normalde demi ?
herhangi bir foruma girdiginde, mesela, forum hakkındaki kısıma girdiginde, orda popüler etiketler var, onun altında , solda konu aç butonu var....ona tıklayıp açabilrsin..belki dikkat edememiş olabilirsin...
bence biraz saçma bir olay olmuş. mesela benim sol kolumda bir problem var onunla ilgili öneriler almak istiyorum body building yaparken ama böyle bir bilgi yok forumda. 7 gün beklerken kolum sakatlanırsa ne olacak
bence biraz saçma bir olay olmuş. mesela benim sol kolumda bir problem var onunla ilgili öneriler almak istiyorum body building yaparken ama böyle bir bilgi yok forumda. 7 gün beklerken kolum sakatlanırsa ne olacak
bunları çok defalar açıkladık..
öyle yeni üyeler var ki arama yapmadan , forumu okumadan hemen girer girmez sorusunu bir başlıkta sorup cevabı alıp bir daha uğramıyorlar..