Konuşmamı nasıl düzeltebilirim

Bu konu canımı inanılmaz sıkıyor.Eskişehirliyim konuşmam normal.Sorunum bütün harfleri söyleyebilmeme rağmen kelimeleri yuvarlamak.Mesela bir tartışma yaşanıyor.Bilgi dağarcığım kitap okumamama rağmen çok geniş ve o tartışmada çok şeyler söyleyebilirim ama girmek istemiyorum uzak kalıyorum.Komik duruma düşebiliyorum çünkü dilim dönmüyo bazen.1 kelime örnek mesela dermatolog bunu söylüyom ama sürekli konuşmada takılıyorum.Kızlarlada bu yüzden iletişim kurmaktan çekiniyom

Napmam lazım çok kitap okursam düzelirmi.Nasıl atlatabilirim bunu.Bi teknik kitabı aldım ona başlıcam ama başka neler yapabilirim.Şuanda çalışmaya başlıcam ama ortamlara falan girmek için 7 ay falan beklicem ozaman kadar neler önerirsiniz :S

Kitap okuman ve kelimeleri yavaş yavaş seslendirmeye alışman gerekli.Tartışma sırasında heyecandan hızlı söylemeye çalışıyorsundur.Kitap okuma bu sorunu çözecektir.Çözecektir derken minimuma indirecektir.Ayrıca kızlar hızlı konuşan erkekleri genelde sevmezler.Karizma olmak demek güzel konuşmak ve karşıdakini ikna etmek demektir bi açıdan.Gözlerinin içine bakarak kısık ve normal tonda konuşan bir erkek çekicidir.

demek ki heyecanlanıyorsun. öncelikle heyecanını yenmeye çalış. sakin ve tane tane konuşmaya çalış...bir de bol bol konuş...

ya tam heyecanlanmak değilde ben biraz seri konuşmaya çalışıyom sonra tökezliyom seri konuşamıyorum olduğundan biraz hızlı

Back
Yukarı