Ben antrenmandan hemen sonra 160gr Ton Balığı tüketiyorum. e haliyle konserve ürünleri oluyor tabiki. Şu haber dikkatimi çekti. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siz ton balığı tüketiyormusunuz? Ne yapmalı?
Kaynak : http://www.yuksekovahaber.com/haber/konserve-kanser-yapiyor-26592.htm
Aynı Haber : http://www.gidatarim.com/12_Gida/22...Gidalardaki-Mide-Kanseri-Riskine-Dikkat!.html
Bir diğer sitedede Kanserden korunma yolları adı altında şu madde var :
- Konserveler tüketilmemelidir; birçok konserve üreticisi firma ürünlerin çabuk bozulmaması için katkı maddesi kullanmaktadır.Bu katkı maddelerinin de kansere yol açtığı kanıtlanmıştır.Bu nedenle birçok avrupa ülkesinde konserve üretimi yasaklanmıştır.
Kaynak : http://www.e-saglikci.net/kanserden-korunma-yollari.html
Son düzenleme: 28 Haziran 2012