Konserve Ürünleri & Kanser İlişkisi

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve RaPPeRuA tarafından 28 Haziran 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. RaPPeRuA
    Offline

    RaPPeRuA Üye

    Katılım:
    2 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    439
    Beğenileri:
    84
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Psikolog
    Yer:
    İzmir
    Ben antrenmandan hemen sonra 160gr Ton Balığı tüketiyorum. e haliyle konserve ürünleri oluyor tabiki. Şu haber dikkatimi çekti. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Siz ton balığı tüketiyormusunuz? Ne yapmalı?

    Kaynak : http://www.yuksekovahaber.com/haber/konserve-kanser-yapiyor-26592.htm
    Aynı Haber : http://www.gidatarim.com/12_Gida/22...Gidalardaki-Mide-Kanseri-Riskine-Dikkat!.html

    Bir diğer sitedede Kanserden korunma yolları adı altında şu madde var :

    - Konserveler tüketilmemelidir; birçok konserve üreticisi firma ürünlerin çabuk bozulmaması için katkı maddesi kullanmaktadır.Bu katkı maddelerinin de kansere yol açtığı kanıtlanmıştır.Bu nedenle birçok avrupa ülkesinde konserve üretimi yasaklanmıştır.

    Kaynak : http://www.e-saglikci.net/kanserden-korunma-yollari.html
     
    Son düzenleme: 28 Haziran 2012
    Azi bunu beğendi.
  2. RaPPeRuA
    Offline

    RaPPeRuA Üye

    Katılım:
    2 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    439
    Beğenileri:
    84
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Psikolog
    Yer:
    İzmir
    güncel +++
     
    tunerboy bunu beğendi.
  3. tunerboy
    Offline

    tunerboy Yeni Üye

    Katılım:
    24 Mart 2011
    Mesajlar:
    284
    Beğenileri:
    28
    Ödül Puanları:
    38
    ne yiyelim reis sen söyle süt kanser yapıyo,tavuğa kimyasal vurup şişiriyolar,yediklerimizde gdo luymuş ne yiyelim söyle ?

    ölürsem ölüm ben yicem....
     
  4. RaPPeRuA
    Offline

    RaPPeRuA Üye

    Katılım:
    2 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    439
    Beğenileri:
    84
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Psikolog
    Yer:
    İzmir
    Bende onu soruyorum. Ne yiyelim ? :)
     

Sayfayı Paylaş