Kombine'yi nasıl uygulamalıyım ?

Konusu 'Supplementler' forumundadır ve LordF4T1H tarafından 30 Haziran 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. LordF4T1H

LordF4T1H Üye

Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    28
    Bsn No Xplode 2.0
    Bsn True Mass
    Bsn Syntha
    Muscletech amino fx pro
    Mhp creatine monohydrate
    Optimum Casein protein tozu

Vücut geliştirme sporunu daha önceden yapıyordum ancak iş saatlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım düzensiz bir spor geçmişim var.
    Bir ara 6 ay boyunca devamlı çalıştım gelişim yakalamıştım vaya sonrasında ise gelişim yakalayamayınca motiasyonum bozuldu. Son dönemler gene gittim ama antrenmana kendimi veremiyorum eskisi gibi azimli çalışamıyorum.
    Benim düşüncem tekrar başlıcam önceden yapmış olsam bile ilk 3 ayı doldurunca bu kombineyi yapmak var kafamda. Ancak sorun şu eğer ilk haftalar motivasyon sağlayamazsam performans artırıcı ürüne başvurayım mı ?
    Birde şöyle bir durum var kombineyi yapacağım zaman no ürünleri antrenmandan önce kullanılıyor amino fx de öyle bunları nasıl yapmalıyım ? Son olarak bu kombineyi en iyi şekilde nasıl değerlendirebilirim ? Yanına ek olarak vitamin haplarınıda alıcam solgar markasını düşünüyorum karaciğeri fazla zorlayacağı için enginar hapı filan alabilirim.
    Protein tozu antrenmandan sonra 1 servis
    Casein protein tozu gece yatmadan önce 1 servis
    Diğerlerini nasıl en iyi şekilde kombine edebilirim ?

2. italyanaygırı

italyanaygırı Üye

Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1
    NOXPLODE kullanırken ayrıca creatini kaç gr almamız gerekir? Çünkü NOXPLODE içinde de creatin var ama 1 ölçekte ne kadar var? Bunu bilirsek günlük gereken miktardan bunu çıkartıp ayrıca creatin mohidrat olarak olarak ne kadar alacağımızı bilebiliriz.

Sayfayı Paylaş