spor amatör olarak hayatımda hep vardı ama 2009 aralıktan beridir bb yapıyorum.arada bir iki kez küçük bırakmalar oldu (bir aygibi) işimden dolayı.son olarak ta 5 ay önce boyun fıtığı ameliyatı oldum daha yeni yeni başladım tekrar salona gitmeye.ilk bir aylık sürede vücudum hamlığını atıp spora adapte olunca supplemente başlamak istiyorum.önceki dönemlerimde sadece whey protein tozu kullandım.antremanlarım da ameliyat olmamdan dolayı ameliyat bölgesini zorlamayan hareketlere ve ağırlıklara dikkat etmek zorundayım (en azından bölge tamamen iyileşinceye kadar).boyum 1.74 kilom 67 yaşım 31.vücudum zaten şu andada fit görünüyor yağ oranım yüzde 11 civarı.amacım yağsız bir şekilde kaslanmak.aklımda ki ürünler optimum whey ve casein + weider pure monohydrat creatin toz. kullanımlarını da:
- antremandan 1 saat önce creatin
- antreman biter bitmez whey protein
- antreman günleri yatarken casein protein olarak düşünüyorum.sizce bu kullanım şeklinde yağsız kas kütlesi amacıma ulaşabilir miyim?
beslenmeye de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıcam.
bunlara ek olarak amino asit, bcaa, glutamin ya da arnigine eklemeye gerek var mı arkadaşlar? varsa neden var? ne de olsa amatör olarak sağlıklı olmak adına yapıyoruz bu sporu
(e birazcıkta şeklimiz olsun
)
- antremandan 1 saat önce creatin
- antreman biter bitmez whey protein
- antreman günleri yatarken casein protein olarak düşünüyorum.sizce bu kullanım şeklinde yağsız kas kütlesi amacıma ulaşabilir miyim?
beslenmeye de mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıcam.
bunlara ek olarak amino asit, bcaa, glutamin ya da arnigine eklemeye gerek var mı arkadaşlar? varsa neden var? ne de olsa amatör olarak sağlıklı olmak adına yapıyoruz bu sporu
(e birazcıkta şeklimiz olsun