koltuk altı terlemesi

DRİCLOR, kesin çözüm siyahtan başka tişört giyemeyen ben an itibarı ile rengarenk tişörtler giyebiliyorum rahat rahat.

Ben 2 yıldır tereson kullanıyorum. 3 gece yatmadan sürüyorsunuz sonra 15-20 gün hiç terleme olmuyor. Terleme başlayınca gece surun yine 15-20 gün terleme yok.

--- ERA ---

Kesinlikle tereson bende kullanıyorum önceden on dakkada koltuk altım sırılsıklam oluyodu başka bişey aramayın tereson kullanın görüceksiniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Talk pudrası (bebek pudrası) da işe yarıyor. Duştan sonra kurulanıp uygulayın terleyen bölgelere, bacak kol fark etmez. Her gün uygulayınca etkisi oluyor, fiyatı da ucuz.

Bununla ilgili Roll-on vs. var bir sürü. Bunlara bir bakmanı öneririm. Bende öyle bir sorun yok lakin bazen kokular parfümle giderilemiyor fakat roll-on bunun için
gerçekten güzel bir çözüm. Black&White a bir bak.

doktora görün belki vücudunda yanlış giden bir durum vardır ilaçlarla geçirilebilir. herkesin terler genelde farketmezler. pudralı bir deodorant kullan. koltuk altlarını yapıştırma göğsüne arada bir kolları aç kapa yap havalandır. bunun haricinde çeşitli ilaçlar oluyor sürdüğün yerde terleme olmuyor onları kullanabilirsin.

Roll on kullanıyorum ilaç kullananlarda aynı sorunla karşılaşıyordur sanırım. Kılsız bölgelerde kahverengi iz yapıyor deride. O kısımlar çok kuru oluyor ve kaşınıyor tahriş oluyor bu sorun tek bende mi var sizde de var mı derimde iz kalacağına giyside kalsın kıvamına gelmek üzereyim

Back
Yukarı