Kollarda Yumşaklık ve Bicepslerin gelişmemesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar Bölümü' forumundadır ve mky212 tarafından 18 Haziran 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. mky212

mky212 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    Istanbul
    Merhaba 3 aydır BB yapıyorum son 1.5 haftadır kollarımda yumşaklık söz konusu kol biceplerim 2 hafta öncesinde daha sert ve kalındı özellikle antreman sonunda oluşan irilik dah asonra kayboluyor, normal olarak su topladığı için bir gün sonra eski haline dönüyor, böyle kısır bir döngü devam ediyor.
    2 aydır weide premium kullanıyorum fakat beslenmemin iyi olduğubu söyleyemem. günlük 4 adet yumurta beyazı tketiyorum. yeterli olur mu .

özellikle sabahları 3 yumurta beyazı akşamları 2 veya 3 yumurta beyazı nasıl olur ?
    weider premium un yanında bcaa veya casein mi almlalıyım.

NO: 161 boy 58 kiloyum.

Tşkler.

2. Feanor08

Feanor08 Üye

Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    28
    Merhaba bende yaklaşık 5-6 aydır spora düzenli gidiyorum. Söylediğiniz sıkıntı saçma gelebilir ama gözünüz alıştığı için size şişmemiş gibi görünebilir. Kas yumuşaklığı da çok su tuulduğu için olabilir (genetik dışında) yemeklerinizden tuzu azaltmayı deneyin. Bende 3-4 hafta kadar öncesinde bicepslerimle ilgili sizinkine çok benzer bir düşünceye kapılmıştım sonra ne olduysa geçti. Kas soğukken hiçbir zaman sıcakken olduğu kadar iri durmaz bu normaldir. Beslenmeyle ilgili supplementleri saymazsak 4 yumurta beyazı biraz az gelebilir ve daha önemli sadece tek tip proteinden ziyade bunu çeşitlendirmeye çalışın (tavuk,kırmızı et,balık,süt vb.). Supplement konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım umarım faydalı olmuştur.

3. Blake Kurosoki

Blake Kurosoki Üye

Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0

4. rockybalboa7

rockybalboa7 Üye

Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0

5. mky212

mky212 Üye

Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    Istanbul
    Sanırım benim yaptığım yanlışta burada spor salonuna gittiğimde kol /bicepsler ile ilgili neredeyse 4-5 farklı hareket deniyorum ve 4 x12 set halinde arm curl, hammer curl,dumbell curl, barbel curl ilk aklıma gelenler,

Sanırım bir günde kol için daha az ve daha kısa çok ağırlıkla çalışmam lazım
    12 tekrarı geçmemek yararlı bir yöntem olmalı ben bazen yanma hissi olmadığı için neredeyse 15-16 gidiyorum :)

6. rockybalboa7

rockybalboa7 Üye

Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    biceps için en fazla 3 farklı hareket yeterli 3 set 8 tekrar yapılmalı hacim döneminde ancak definisyon döneminde 3 set 12 tekrar yapılabilir

7. Blake Kurosoki

Blake Kurosoki Üye

Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0

8. doxux

doxux Üye

Beğenileri:
    2.808
    Ödül Puanları:
    123
    Ölçüm almıyorum uzun zamandır ama birisi barbell curl olmak üzere 3 hareketi 3*10 çalışırken bir süre sonra güç artışı durmuştu. Barbell curl 4*6 şeklinde değiştirip diğerlerini 2*8'e düşürünce tekrar güç artışı başladı. Denemek isteyen olur belki.

rockybalboa7 bunu beğendi.
  9. Feanor08

Feanor08 Üye

Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    28
    Ben 2x10 barbell curl, 2x12 hammer curl, 2x10 alternate dumbell curl yapıyorum.

10. rockybalboa7

rockybalboa7 Üye

Beğenileri:
    4.482
    Ödül Puanları:
    0
    zaten biceps için en fazla 3 hareket yeterli 2 de olur ben şöyle denemiştim barbell curl ve hummer curl 2 set 8 tekrar yapmıştım sonuç almıştım açıkçası ha profesyoneller çok hareket yapabilirler ama onların imkanları geniş sonuçta

11. fitplaton97

fitplaton97 Üye

Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Bu durum bendede arada sırada oluyor ben 1 hafta civarı kollarımı çalıştırmıyorum [hiç] daha sonra 1 haftadan sonra normalden kat kat daha fazla yogun sert ve hacimli oluyordu.

Sayfayı Paylaş