Kol Saatinde Tercihleriniz Neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
twsteel_tw604b.jpg
ben saatin erkeğin en önemli aksesuarlarından biri olarak görüorum . su sıralar modası geçio deselerde büyük saatları seviorum ve saati de bu işin yerinden almak lazım isviçre ;)
benim tercihim TW STEEL kullanıorum gayette memnunm büyük model seven arkadslara şiddetle öneririm...

Son düzenleme:
yukarda dediğim gibi bodyciyseniz kolunuzda kaba ya da büyük saatler çok güzel durur..hayya küçükler çirkin bile durabilir.. sonuçta bilek - önkol kalın oluyor..
bu yüzden büyüklükte sınır yok derim :)

Tam da merakım olan konu :) Teşekkürler Diez..

Benim tercihim günlük kullanım için metal kordonlu, kronometreli modeller... Şu anda kullandığım saat Seiko Sportura serisinden bir saat, dizaynını çok sevdiğim için almıştım.

Bir sonraki hedefim klasik kullanım amaçlı, bu nedenle deri kordon, sade kadran ve olabildiğince ince saatler tercihim...
Henüz alamadım ama uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım saat Maurice Lacroix - Pontos (Day Date) modeli...

Tabii ilerde çok param olusa alacağım saat Patek Phillippe - Calatrava 5119

ortadaki siyah olan çok hoşuma gitti

Yok o değilmiş.. :) Sonradan farkettim resmin linkinde modeli falan yazıyormuş saatin ve bi sitede buldum sanırım:

http://www.konyalisaat.com.tr/onlinestore/MAURICE%20LACROIX-PT6158-SS001-33E-saat-a-bD%2052%201%20PT6158-SS001-33E-c3-d

Fiyatı da yaklaşık 3 milyar :(

ah ulan parasızlık :( saatte saat ama gerçi o kadar para olsa gainer amino asit vs. alır koyardım ev e =)

LACOSTE ın su link te kırmızı beyaz ile yeşil beyaz iki saati var onlarda çok hoş

http://www.konyalisaat.com.tr/onlinestore/urunler.php?MARKA_ID=55&p=2&ORDERBY=

Son düzenleme:
Saatlere karşı aşırı bir ilgim var.Saat manyağıyım diyebilirim.:lol:
Suan kullandığım model Casio efa-109.Orta okul bitip liseye başlarken babam almıştı.2004'tü sanırım.O zaman 140 lira civarı bi para vermişti.Memur adam sonuçta çok büyük meblaydı o zaman o yüzden o saatin kıymetini öyle bi bilirim ki daha kolumdan 1-2 gün bile çıkarmamışımdır düzenli bakımını yaparım.Manevi değeri çok büyük benim için.
Antreman sırasında ise saat dünyasının efsanesini koluma takarım set aralarını takip edebilmek için.Casio f91-w.Bu saatin hangimiz için anlamı yok ki?:)

Arkadaşlar şunu söyleyim diesel marka saatler gerçekten çok şık spor giyiniyorsanız tabi fakat fazla kullanışlı değil bi bakın derim :)

Seiko Sportura serisinden bir model kullanıyorum ve çok memnunum, ilerde parayı kırarsam koleksiyon yapıcam inş kendime, seiko velatura kinetic'den başlayıp sırasıyla tag heuer grand carrera ve monaco calibre 36 RS, omega seamaster ve glashütte tourbillon. ama o zamana kadar da eta mekanizmalı 1. sınıf replika bir tag grand carrera calibre 36 RS alıcam inşallah :D

calibre 36
tag-heuer-grand-carrera-calibre-36-rs-caliper-concept-chronograph.jpg

İri kasalı saat düşünenler için yeni aldığım bir modeli tavsiye ederim. Timex E-expedition serisi saatler... Pusula ve termometresi var. Ayrıca indiglo özelliğine sahip.. Yalnız dikkat kasa çapı 45mm yani oldukça iri... Ben kahverengi deri kayışlı, beyaz kadranlı modeli kullanıyorum.

Eklentiler

• t49709_03.jpg
    t49709_03.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 475
  • t45601_04.jpg
    t45601_04.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 469
  • t45581_03.jpg
    t45581_03.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 490
Son düzenleme:
saat kullanmam... sadece zamanı öğrenmek için kolumda bir yük taşımak istemiyorum...
marka eşya kullanmayı da pek sevmem... buda saat kullanmamam için bir neden teşkil ediyor...

Son düzenleme:
Back
Yukarı