Kol Büyüklüğü?

Zaten eşşekler gibi çalışıyom. Bendeki azmin yarısı sıçan da olsaydı şimdiye taşı delmişti. Askere gitmeden kesin 40cm yapıcam.

son yazdıgımdan bu yana soguk 45'i bıraz gecıyor.daha fazlada olacagını sanmam.aslında olur ama bu boya bu yuk yeterlı.

helal olsun guardbody. 45 cm de yağ ve su az ise yani definisyon çoksa iyi. bence bırakma zaten 2-3 sene sonra ( eğer vücutta kollara orantılıysa, ve düzgün kürler yaparsan) türkiye şampiyonluğuna oynarsın daha sonra growth filan derken iyi bir çalışma ile ver elini mr olympia. 8)

Deli333 dedi:
helal olsun guardbody. 45 cm de yağ ve su az ise yani definisyon çoksa iyi. bence bırakma zaten 2-3 sene sonra ( eğer vücutta kollara orantılıysa, ve düzgün kürler yaparsan) türkiye şampiyonluğuna oynarsın daha sonra growth filan derken iyi bir çalışma ile ver elini mr olympia. 8)
yok be guzel kardesım.yag oranım gırdıgım ıddıa oncesı bayaa dusuktu ama kazanma hırsı ıle bıle bıle bıraz yaglandım.ıddıa gunu sıcak olcu aldık benım 46,5 cıktı.dıger arkadas gec geldıgı ıcın onunkını hemen soguk aldık 43,5'da kaldı.ıkımızde kur bıtımınde aldık olculerı.daha gecen aya kadar mr. ultımate yarısmasına gırıcem demıstım ama iş durumlarından oturu vazgecmek zorunda kaldım.genclerın yolu açık olsun.ben yarısma boyutunda jubılemı ılan ettım.yınede sagolun...

1.80 boy 65 kilo 17 yaş 35 cm kol soğuk ölçüm nsl iimi cvpları bekliorum

16,5 yaşındayım kolar 32 cm filan antremandan sonra 33 filan kısmetse 2 ay içinde başlayacam salonda ozaman iyi bi şekil alır insallah boy 170 kilo 60

boy 178 kilo 65
sağ kol soğuk 34.5 sıcak 35.5
sol kol soğuk 33.5 sıcak 35
hedefim soğuk 37,bakalım ne zaman...

1,84 boy 90 kg
Soğuk 41 cm sağ 40 a yakında sol. Rakam olarak iyi duruyor ama vücudum yağlı malesef. 40 cm definisyonlu amacım.

?

valla maşşallah arkadaşlar sanırım burdaki en hacimsiz kol bende 34 :D ama bu sene sonunda hedefim 36-37 umarım yine sakatlanmam..

valla kardeşim benimde sorunum hep sakatlık ne kadar ısınırsam ısınayım hersene bisakatlığım çıkıyor buarada kol 40cm sıcak 41.5

benim sag kol soguk 39-40 arasi calisinca 41 falan oluyor... boy 1.86 kilo 92. 8-9 aydir calisiyorum baslayinca soguk halde 36 gibiydi.

benim kolum suanda sogukken 45.5cm idman sırasında 46.5 fln oluo

Back
Yukarı