Kol Büyüklüğü?

2 sene once basladigimda 37 idi. Simdi 40-42 arasinda gidip geliyor. Yazin calismadigim icin indiler simdi tekrar basladim heralde 3 ay icerisinde tekrar 42 ye cikarim.

Spora yeni başlamış birisi için ilk 4,5 ayın çok önemli olduğuna ve vücudun en iyi tepkileri bu zaman dilimi içerisinde verdiğine hepimiz hemfikirsek; beslenmesine dikkat eden,sporunu aksatmayan birisininde 29 cm'den 35 cm'ye çıkmasına çokda şaşırmamalıyız bana göre.

Eğerki belli bir aşamaya gelmiş birisi 4 ayda 6 cm daha ölçü aldım derse acaba denilebilir ama bu durumda şaşırılacak çokda bir şey yok bana göre.

İyi çalışmalar dilerim.

Aslinda ilginc bir durum daha var. Spora baslamadan once 40 gelen kollarim Spora basladiktan sonra 36-37 ye dustu sonra 42 ye kadar cikti. Hedefim sogukken 45 ama tabi spor yapmaya devam ederek burada tutabilirim. Yazin spor yapmadigim da 40 kadar dustum tekrar.

Bencede dostum 4cm büyük bi rakam tekrar ölç

kol soğuk 47 biseps triseps ısıtınca 48 bulkken soğuk 48 sıcak 49 geliodu 50 yi göremedim daha ama geçiceğime inanıyorum :)

xlygan bılmıyorum spor geçmişin tam olarak ne kadar kilon nedir fizğin nasıldır ama sen kendı programını çıkartmaya bak o salonlarla verilan program sana pek fayda göstermez doğru solıyosun o temel programı ilk başta bende uygulamıştım ve hiç şişme etkisi olmuyordu kendı programımı çıkardım öyle güzel pump etkisi alıyorumkı.ve kollarının o kadar büyüdüğünü görünce motivasyonun tavan yapıyor.

xlygan bılmıyorum spor geçmişin tam olarak ne kadar kilon nedir fizğin nasıldır ama sen kendı programını çıkartmaya bak o salonlarla verilan program sana pek fayda göstermez doğru solıyosun o temel programı ilk başta bende uygulamıştım ve hiç şişme etkisi olmuyordu kendı programımı çıkardım öyle güzel pump etkisi alıyorumkı.ve kollarının o kadar büyüdüğünü görünce motivasyonun tavan yapıyor.

Bir de sormak istediğim antremandan hemen sonra mı ölçeyim yoksa,eve gelince mi ev ile salon arası 1saat kdr sürebiliyor?Fark yapmaz sanırm ama?

ya arkadaşlar kolum 44 cm bir kanat var yarasa adamgibiyim 3 senedir çalışıyom fotda koyarım isterseniz protein tozu amonı yalan kanmayın böle şeylere 2 kutu içtim midem yandı bıraktım biraz zaman ve agır ama çok agır girin kasın kasıldıgını anlayın hareketi yapmak için yapmayın

Back
Yukarı