Kol Büyüklüğü?

johnnyr5 dedi:
johnnyr5 dedi:
boy 178 kilo 65
sağ kol soğuk 34.5 sıcak 35.5
sol kol soğuk 33.5 sıcak 35
hedefim soğuk 37,bakalım ne zaman...

gelişme var ;)
sağ kol soğuk 35 sıcak 36
sol kol soğuk 34.5 sıcak 35.5

evet sonunda sağ soğuk 36 ya ulaştım şimdi amaç yaza kadar soğuk 38 yapmak umarım olur uzun bi zaman var..

benim kolum:45
ama altı ayda bir falan bakıyorum .bence önemli olan ölçüden ziyade görüntü çünkü ölçüler kiloya orantılı olarak düşüş gösterebilir buda sizi demoralize eder

?

Ben 20 yaşında 1.80 boyunda 63 kilo :cry: bir arkadaşınızım kardeşinizim kollarım 34 cm 11 ay sonra askere gideceğim bu süre zarfında hem kilo alıp hemde vücudumu şekillendirebilirmiyim çok hırslıyım zayıfım brus lee gibi oldum onun bir boy büyüğü :D bu sporu yapamadan önce Lisede spor bölümündeydim ondan sonra bu sporla uğraşmaya başladım 5 ay yaptım 5 ay bırakmak zorunda kaldım tam bırakmadım aslında mısır çucalları ve tohum çuvallarıyla aşır neşir oldum :D (Dedeme Yardım Ettim ;) ) 2 aydır antrenmanlara yeniden başladım ve eski halime nerdeyse döndüm benc press te 60 kg basıyordum şimdi 55 e yeni ulaştım. Kilo ve kolları büyütme konusu 8) nda yardımcı olabilirmisiniz. TeşekkürLer

Flash Yanlis baslik altinda sorunu sormussun!

benim kollarda 42 cm.geliyor soğukken
ama önemli olan bence ölçüsü değil..şeklidir diye düşünüyorum.... kolumun ölçüsü 42 ama 45 cm gibi duruyor...(hocam öyle dedi) :D :D

!!!

Biliyorum Despo :D çaktırma foruma ilk mesajım :oops: bu seferlik idare et :p

benim soğuk 33 cm boy 188 kilo 70.. bence kaç santimle başladığınızda önemli .. benim kolum 24 cm di bundan beşbuçuk ay önce ..

Boyum 1.85, Kilom 98,
Sağ kolum sıcakken 43,5 cm.
Göğüs ölçüm sıcakken 123 cm.
Omuzum ön taraftan bir bastan başa 52 cm.
Steve Reeves'in 57,5 santimmiş...

arkadaşlar benim kolum 40-41 cm bir senedir aynı hiç büyümedi ama 29 dan çıktım :badgrin:

boy 173cm
kilo 86kg
kol 40cm
sizce normalmi il başladıgımda 38cm birbucuk senedir yapıyorum cevap yazarsanız sevinirim hedefim 43cm
calışırken 41cm yi geçiyor

arkadaşlar kollarım 1 buçuk aydır 36 ve kesinlikle gelişme katedemiyorum ne kadar çalışsam ne kadar yesem olmuyo kol programı değiştirdim yine olmadı ne yapıcağmı bilemiyorum,takviye olarak bitek creatine kullanıyorum..
akıl verirseniz sevinirim..akıl vermek için bilmeniz gereknler fotolar bölümünde yazıyo tekrar yazmiyim dedim saolun..

boy : 191
kilo: 92
omuz : 131
göğüs : 108
kol (soğuk) : 38,5

belim kalın biraz ve kemiklerim çok iri 7 senelik basketçiyim..belden 3-4 cm vereym 2 ay snra koyacam işallah resimlerimi bende:)
ne kür kullandım ne aminoasit şuan hyrdroxycut kullanıorm yağlar için..
3 yıldırda ara vererek yapıyorum , 3 ay ara verdm 10 gün çalıştm ondan sonra alındı bu ölçüler

johnny kardes sen gücü kontrol et kolunun cevresini degil... güc geldikce zamanla kütlede arkasindan gelir hemde fazlasiyla. ben böyle düsünüyorum. cünkü bende hep öyle oluyor.. güclenmeden kolumun cevresinde hic artis olmadi su ana kadar... ayni sekilde kolum irilesipte ayni kilolari kaldirdigim olmadi.... saygilar...

bomberman dedi:
johnny kardes sen gücü kontrol et kolunun cevresini degil... güc geldikce zamanla kütlede arkasindan gelir hemde fazlasiyla. ben böyle düsünüyorum. cünkü bende hep öyle oluyor.. güclenmeden kolumun cevresinde hic artis olmadi su ana kadar... ayni sekilde kolum irilesipte ayni kilolari kaldirdigim olmadi.... saygilar...

haklısın ama benim derdim kolumun gelişmesinin çok yavaşlaması,güç artışı yavaş olduğu için oluyo tabi haliyle..ama yediklerime ve özen göstermeme rağmen güç artışı(ve buna bağlı olarak hacim) olmuyo..dediğim bu. (bu arada kaldırdığım kilolarda artış olmasına rağmen gelişme yok onu da belirtiyim bomberman) forumdan bikaç arkadaş tavsiye verdi ilerleyen çalışmalarımda onları deniycem bakalım umarım faydası olur..saol.

merhaba

1.83 boyum
98 kilo
yas:26
10 aydır bb yapıorum
6 sene kickbox yapmıstım daha once..

sol kol (soguk): 44.5 (sıcak) 46
sag kol (soguk): 43.5 (sıcak) 45

not: solak deilim :) .. her iste sag elimi kullanırım.. iste dinlenmenin kası nasıl buyuttugu konusunda guzel bi ornek...

Karasan dedi:
Boyum 1.85, Kilom 98,
Sağ kolum sıcakken 43,5 cm.
Göğüs ölçüm sıcakken 123 cm.
Omuzum ön taraftan bir bastan başa 52 cm.
Steve Reeves'in 57,5 santimmiş...

Kaasan senin mesajını okuduktan sonra, sirketteki bir kıza ölctürdüm ne kadarmıs omuzum diye, üzerimde gomlekle,
ön taraftan bir bastan bir basa: 56,5cm
Gögüs (gögüsün tam ortasından -soguk): 117
Bel: 89,5

Senin gögüs:123 cm ? nerden olcuosun ki??

Back
Yukarı