Koşu programı ve Uygun yağ yakıcı

Günde 1-1.30 saat koşu programıyla beraber alınabilecek yağ yakıcı tavsiyesinde bulunabilirmisiniz rica etsem konu hakkında bilgili arkadaşlar?

gunde 1 130 saat kosu derken, uygun nabızla kosamadıktan sonra yag yakmana hiç yardımcı olmadıgını bilio musun?45-50 dakkalık bi yurume daha cok yag yakmanı saglayabilir.

uygun nabız : 220 - yas maximum nabız sayısı. bu sayının yuzde 65 ile 80 ni aralığındaki nabız atış hızındaki yapacağınız egzersizler 45-50 dakikayı gecmemek sartıyla yağ yakmanıza diyet ve duzenli uykuyla desteklediğinizde yardımcı olur

çok dogru sölemiş darkfury81 uygun nabız herşeydir o arada efektif yag yakımı olur ben 15 dk eliptikle dogru nabızla dunya ayg yakıyorum. lipo 6 black kullanıyorum memnunum

10 dakka depar atıp 200 e ulastıktan sonra hiç bi anlamı kalmaz yag yakımı için.. Kosarken 220- yas ın yuzde 60 ı civarında kalınırsa uygun yag yakımı için gerekli nabız sayısı yakalanmıs olur bu nabzı yakalamak için gerekirse cok yavas bile yuruyebilirsin.. onemli olan nabızdır

+21 yazdığına göre olur. Hem illa supplement kullanmana gerek yok yağ yakmak için. Forumu kurcala biraz. Antremandan önce 1 su bardağı türk kahvesi ve ya nescafe içindeki cafeinden dolayı termokolojik etki yaratacaktır vücudunda ve koşu sırasında seni daha zorlayacak ve daha fazla terlemeni sağlayacaktır. Ayrıca gün içinde yeşil çay iç bol bol 3-4 bardak kadar.

arkadaşlar bildigim kadarıyla vücudun en etkileyici yağ yakımı için nabızın 130-150 arası olması gerekiyomuş...ben lipo 6x kullanıyorum gayet memnunum bikaçkere ölçtüm nabzımı 140larda geziyo genelde...

yag yakiciya para harcamana gerek yok, kosmadan önce bir koyu kahve ic derim ben. Ayrica uzun süre kosmak yerine 20-30 dakikalik degisken kosulari tavsiye ederim. Örnegin ilk3 dakika normal kosu sonra 20 saniye cok hizli sonra 2 dakika normal 20 saniye cok hizli 30 dakika boyunca bu sekilde. Bu tür bir kosu tarzi metabolizmani sasirtip direk yaglardan yakmana yardimci olur, ayrica kas kaybini azaltir. Dene ve sonuclarini gör derim, ben bu sekilde 2 ayda belden 8 cm inceldim. Simdiden basarilar...

nabız diyonuzda koşarken durup nabız ölçemeyiz heralde....durmadan da olmuyor.ben yapamıyorum yani....çok saçma geliyor bana...?

nabız ölçer mi almak gerekiyor şimdi :(

nabız diyonuzda koşarken durup nabız ölçemeyiz heralde....durmadan da olmuyor.ben yapamıyorum yani....çok saçma geliyor bana...?

nabız ölçer mi almak gerekiyor şimdi :(

:)

Arkadaşlar spor salonlarındaki koşu bantlarına göre söylemişler.
O makineler elini koydugun zaman sana nabız veriyor.
Ama sen açık havada veya serbest olarak koşuyorsan bu senin için çözüm olmaz haliyle, dediğin gibi bir nabız ölçer gerekli olabilir.

Ben yaklaşık 20 gündür Lipo6x kullanıyorum.6 kilo verdim.
Tabiki diyet ve antrenman ile.
Diyet derkende protein,vitamin,karbonhidrat v.s.bütün gereken besinleri almaya çalışdım ve kas kaybım olmadı aksine arttı.
Gördüğüm en önemli etkileri:Ağız kuruluğu yapıp bol su içirmesi.
Nabzımın sürekli yüksek kalması.
İştah kesilmesi.
Hafif baş ağrısı(ilk başlarda fazlaydı vücud alışınca kalmadı).
Bunların dışında hiç bi zararını görmedim.
Gayet memnunum.
Ama düzenli antrenman ve yediklerine dikkat etmen lazım yapacağın bu kadar.

Back
Yukarı