alperencelik
Üye
evet hocalarım ve arkadaşlarım yaklaşık 7 aydır evde kendi çapımda vücüt geliştirmeyle uğraşıyorum ama 2yıldır sürekli mekik ve şınav çekiyorum vücudum şekle girdi ama yağ fazla boyum 185 kg 86 kardio yapmam lazım ama evde yapmam lazım sizce koşu bisikletimi daha etkili olur yoksa kondisyon bisikletimi maddi durumum ikisinden birini alabilecek kadar var yaşım 17 karın kaslarım var ama hocalarımda bileceği gibi yağ yakmadan ortaya çıkmıyor o yüzden kardio yapmam lazım yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:44 ----------
ve hacim kaybetmekde istemiyorum sadece yağlarımı yakmak kaslarımı ortaya çıkarmak istiorum ve birde kas kaybetme gibi bir korkum var bilgilendirirseniz sevinirim vücut ölçülerimide yazayım.
boy:185
kg:86
bel:90
omuz:122
sağ kol:39
sol kol 37.5
göğüs:104 yağlarım göğüs ve karın bölgemde fazla onları hacim kaybetmeden eritmek istiyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:44 ----------
ve hacim kaybetmekde istemiyorum sadece yağlarımı yakmak kaslarımı ortaya çıkarmak istiorum ve birde kas kaybetme gibi bir korkum var bilgilendirirseniz sevinirim vücut ölçülerimide yazayım.
boy:185
kg:86
bel:90
omuz:122
sağ kol:39
sol kol 37.5
göğüs:104 yağlarım göğüs ve karın bölgemde fazla onları hacim kaybetmeden eritmek istiyorum.