koşu bandı filan hikaye koşarak kilo verilmez yağda yakılmaz![]()
salona yazıl agırlık calıs diyet yap paranıda bosuna harcama kosu bandına 2 hafta sonra bişey olmuyor diye kenera atarsın
ne alaka yani koşarak kilo verilmez diyosun başka türlü nasıl vercez . besine dikkat ettiğin sürece her türlü verilir zaten koşu bandıda yardım eder ona .
koşarak kilo verilmez yağ yakılmaz agırlık calısmalısın kardio olarakta bisiklet türü seyleri uygun diyetle uzun süre zarfında adaleden kaybetmeyerek yağ yakımı gerceklesir
istediğin kadar koş sadece kendini yorarsın
o zaman biz hiçbir zaman yürüyüş yapmayalım dışarı hiç çıkmıyalım yiyip yiyip yatalım . saçma sapan konuşma .
bruce123 lütfen bilinçsiz yorumlarınla başkalarını yanlış yönlendirme...
ayrıca kaan34 koşu bandı almak için yardım istemiş herkes yardımdan çok akıl vermiş vazgeçirmek için...
kaan34 diyetle desteklediğin zaman koşu bandından çok iyi verim alırsın umarım arkadaşlar artık koşu bandı için yardımcı olurlar...
bilgilerin ne kadar dogru ve bilincli oldugu gözlemlenerek uygulanarak tespit edilir
bende rica ediyorum uyguladıgınız sonuc aldıgınız ve bunu ispatladıgınız seylere dayalı yorum yapın ve herkes görsün neler yptıgınızı