Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim ve kalıcı olmayı ümit ediyorum
Geçen seneden beri fitness yapıyorum. Omuz ve sırt bölgemde neredeyse hiç kıl yoktu. Ama birden çoğaldılar. Çevremdekiler çok olmadığını söylesede ben hoşlanmadığım için omuz kıllarımı makina ile kısaltıyordum. Kalınlaşacağı hiç aklıma bile gelmedi. Bir süre hiç kısaltmadım belki incelir sonra bi şekilde kurtulurum diye düşündüm ama öyle bi çoğaldı ki Apolet gibi durmaya başladı. Bende acıysa acı diyerekten epilasyon makinasıyla resmen kendimi yoldum. Sonuç sivilceler hariç çok çok iyiydi. 3-5 aydır devamlı olarak alıyorum ve hatırı sayılır şekilde azalma gösterdi. Ama ufak ya da büyük bir sorunum var "Kıl dönmesi". Sayısı çok olmasa da gözüme batıyor. Bazılarını çıkarabiliyorum; Bazıları ise tamamen derinin altında. Bu kıl dönmelerinin bana nasıl bi zararı olur ? Ya da olur mu ? Nasıl kurtulabilirim ? Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden her türlü cevabınız için teşekkür ederim 
NoT: Epilasyon makinasıyla almaya cesaret edemeyen arkadaşlara önerim; hiç düşünmeden alın. Sadece ilk kez alırken acıyor, sonrasında vücut alışıyor

NoT: Epilasyon makinasıyla almaya cesaret edemeyen arkadaşlara önerim; hiç düşünmeden alın. Sadece ilk kez alırken acıyor, sonrasında vücut alışıyor