kilolarla mı yoksa kilolarsız mı?

mrh arkdaslar yeni başlıyacam bende nasip olursa yarın'a...!!!
boyum 1.70 kilom 82..çok yağlı bir vücudum var baya büyük bir göbek...forumu taradım net olarak bi cevabını bulamadım..
ustalarşimdi sorum direk ağırlıklarla mı başlıyım yoksa kilolardan kurtulup mu ağırlığa başlıyım...yağsız yüksek protein li bi diet yaparak çalışmaya başlasam acaba bi sakıncası olur mu?
ustalardan yardım beklıyorum..!!!!!!!!!

Yağsız, yüksek proteinli bir diet yaparak çalışmaya başlamanın bir sakıncası olmaz tabiki. Kimse sana yağ alımını arttır proteinini kıs demez.
Mantıklı olan kardioya ağırlığı verip aynı zamanda da ağırlık çalışman. Kardio yanında kazanacağın kas kütlesi birim zamanda harcadığın enerjiyi arttırıcak böylece daha rahat kilo vermeye başlayacaksın. Forumu iyice araştır net olarak cevabını bulacağına eminim.

kilo vereceksen en başta sana önerim bir doktora görünmen, ben birkaç yıl önce diyetisyene gitmiştim, geçen yılda iç hastalıkları doktoruna.
diyetisyenim sadece diyet vermişti.
doktorum ise diyet öncesi tahliller yaptırdı, sorunu buldu ve ona göre bir program yazdı.

doktorun faydasını gördüm, şimdi onu vücut geliştirme ile bir yaşam felsefesine dökmeye çalışıyorum.

Back
Yukarı