merhaba arkadaşlar şimdi ilk olarak sporda neler yağtığımı yazayim haftada 4 kere gidiyorum(daha fazla gittiğimde oluyor) normlde 1 gün cardio 1 gün ağırlık yapıyorum ama yaz geldi kilolardna kurtulmak için bu sefer 2 gün cardio 1 gün ağırlık yaptım sonra biraz basket oynuyorum(10-15dk) sonra yüzüyorum) yaş: 17 boyum:170 kilo:90 yağ oranım: %27 maalesef daha önccede yazmıştım beslenme programımı falan ama insan aynı şeyi uygulayınca sıkılıyor şimdi kullandığım supplementlar weider liquad L carnitine 1500mg biomax L arginine, l ornithine, l lysine nasıl beslenmeliyim sizce? örneğin çok kola içiyordum ben artık kolayı fln kesmem lazım. bir ara kendimi çok sıkı tuttum diyetede uydum ozamanlar univsesal animal cuts da kullanmıştım 3 haftada 5 kilo vermiştim. beslenme programına fln herşeye uymuştum. ama animal cuts ı tam bitirmedne yarısında çöpe gitti ((( annem yüzüden oldu biraz. doktor fln zararlı olur dedi annemde tabi kullanmama izin vermedi uzun hikaye tavsiyeleriniz bekliyorum yada direk bir beslenme diyet programı bulursanız yazarsanız sevinirm şimdiden teşşekkürler arkadaşlar.