merhaba korki.
Bende kilo problemi bende de var ne yazıkki boyum. 1,79 yaş 28. bi ara kilom 110 a çıkmıştı ve diyet yaparak 95 kg kadar düştüm 1 sene kadar aynı kiloda kaldım tabiki bilinçsiz sporsuz bir diyetle.ve bu diyeti spor destekli devam ettirme kararı aldım.öncelikle kendime bir koşu bandı aldım.ve 1 aydan beri diyetteyim.forumda da okumadık yer bırakmadım hemen hemen
sanada tavsiye ederim bol bol oku forum konularını.
Gelelim diyetime gecen ay tartıda 95 gelir durumda start verdim. öncelikle yemek alışkanlığına çok dikkat etmen gerek bu en önemli kural zaten bilinçli diyet yapan bir insan aç kalmıyo bilinçsiz yapanda aç kalıyo
bir işe yaramıyo yaptığı diyet.
Şekeri hayatımdan cıkardım.aburcubur yok kola cips çikolata kek börek vs vs. sabahları kahvaltıda yumurta domates salatalık lor peyniri yiyorum.öğlen yoğurt salata konserve ton.akşam haşlama tavuk yoğurt salata.aralarda süt ,fındık, mavi yeşil kepekli bisküviler.bol bol yeşil çay.antreman 1 saat öncesi 2 tatlı kaşığı nescafe klasik sulandırıp içiyorum tabiki hepsi kararında bu besinler insanı tok tutuyo yani aç kalarak diyet yapmamış oluryorsun.ekmeği ağzıma sürmüyorum.yani karbonhidrat minimum seviyede yağ da öyle.cumartesi günleri öğlen 100-150 gr makarna haşlama az yağlı olarak yiyorum.bazen üzerine kavurma kıyma yada ızgara tavukla. ne karnım acıkıyo ne tatlı canım çekiyo çok rahat bir durumdayım günden günede hafifliyorum miğdemim küçüldüğünü hissediyorum
95 kiloydum 1 ay önce bu akşam anterman sonrası tartıya çıktım gördüğüm rakam 88,8 kg.
Ayrıca ayarlı dumbel set alıp kol ve göğüs çalışıcam ufaktan evde.
İnşanlah yazdıklarımın biraz faydası olmuştur sana.ben bu yazdıklarımı uyguluyorum sonuçlarını da alıyorum.isteyince herşey oluyo yani.şimdiden sana başarılar dilerim.
saygılar..
Genişletmek için tıkla...