Arkadaşlar, size fikir vermesi açısından şu anki diyetimi ve kilo vermek için için izlediğim yolu paylaşacağım.(kilo vermek yağ yakmak değil) tam 2 senedir spor yapmıyorum. ideal kilom olan 80 den 20 kg fazlayım. Hiçbir zaman spor yapmadan bu kadar kg almamıştım. yani sporsuz yanlar simit + göbek benim için facia.
24,03,2009
boy 1,73
kg.100,5
bel.112cm
basen.112 cm
kol.46cm
bacak 70cm
Hedef 24,05,2009
kg.79
bel. 85cm
basen.90cm
kol.43cm
bacak.63cm
Bazıları için 2 ayda uçuk görünebilir ama hedef koymadan başarı gelmez diye düşünüyorum.
bügün tarih 17,04,2009 ölçüler
kg 91,0
bel 100
basen 103
bacak 67
kol 44
öncelikle 1. hafta vucut sarsılsın diye şok diyet.1 hafta hamlık gidene kadar hafif antreman, hafif kardio.
2 hafta diete yardımcı olur düşüncesiyle lahana kapsülü denilen hede lerden aldım fiyat 60lira.artı L-carnitin 1500mg Guarana 100mg likit kullandım şu ana kadar.
2 hafta itibariyle beslenmem ve aldığım yardımcı maddeler şunlar,
ayrıca sıfır şeker sıfır un, spor bugüne kadar ki dietlerdeki ana prensibimdir.
sabah gün aşırı diet sütle bir kase yulaf diğer gün lor peyniri ve diet süt ile kahvaltı
öğle tabldot yemekte ne varsa mesela nohut pilav yoğurt tatlı
1 tabak sadece nohut taneleri yoğurt varsa salata
aralarda elime geçerse fındık fıstık yada ülkerin k bar dedikleri tahıllı hede.
akşam 20,30 da 30dak-45 dak arası antreman 3 dakika dinlenme
25 dk kardio
30dk mekik sopa v.s
15 dk hafif bol tekrar bacak hareketleri
saat 23 gibi haşlanmış tavuk light yoğurt.biraz sebze yemeği tadımlık susuz olarak, bol salata yağsız tuzsuz
ayrıca günde 5 litreye yakın su ve yatarken karışık bitki çayı sindirim için.
bu programla, tarih itibariyle hedefimin az ilerisindeyim.
kg 85 in altına düştüğü an karbonhidrat ve proteini max.yapıp 80 kg a avatardaki gibi girmeyi düşünüyorum.
Programın doğru ve yanlışları için yorum alabilirsek ,(Ki benim yapımda olan hızlı kilo alma ve vermeye müsait insanlar içim doğru) bu doğrultuda giden arkadaşlar için fikir olur.Kolay gelsin
24,03,2009
boy 1,73
kg.100,5
bel.112cm
basen.112 cm
kol.46cm
bacak 70cm
Hedef 24,05,2009
kg.79
bel. 85cm
basen.90cm
kol.43cm
bacak.63cm
Bazıları için 2 ayda uçuk görünebilir ama hedef koymadan başarı gelmez diye düşünüyorum.
bügün tarih 17,04,2009 ölçüler
kg 91,0
bel 100
basen 103
bacak 67
kol 44
öncelikle 1. hafta vucut sarsılsın diye şok diyet.1 hafta hamlık gidene kadar hafif antreman, hafif kardio.
2 hafta diete yardımcı olur düşüncesiyle lahana kapsülü denilen hede lerden aldım fiyat 60lira.artı L-carnitin 1500mg Guarana 100mg likit kullandım şu ana kadar.
2 hafta itibariyle beslenmem ve aldığım yardımcı maddeler şunlar,
ayrıca sıfır şeker sıfır un, spor bugüne kadar ki dietlerdeki ana prensibimdir.
sabah gün aşırı diet sütle bir kase yulaf diğer gün lor peyniri ve diet süt ile kahvaltı
öğle tabldot yemekte ne varsa mesela nohut pilav yoğurt tatlı
1 tabak sadece nohut taneleri yoğurt varsa salata
aralarda elime geçerse fındık fıstık yada ülkerin k bar dedikleri tahıllı hede.
akşam 20,30 da 30dak-45 dak arası antreman 3 dakika dinlenme
25 dk kardio
30dk mekik sopa v.s
15 dk hafif bol tekrar bacak hareketleri
saat 23 gibi haşlanmış tavuk light yoğurt.biraz sebze yemeği tadımlık susuz olarak, bol salata yağsız tuzsuz
ayrıca günde 5 litreye yakın su ve yatarken karışık bitki çayı sindirim için.
bu programla, tarih itibariyle hedefimin az ilerisindeyim.
kg 85 in altına düştüğü an karbonhidrat ve proteini max.yapıp 80 kg a avatardaki gibi girmeyi düşünüyorum.
Programın doğru ve yanlışları için yorum alabilirsek ,(Ki benim yapımda olan hızlı kilo alma ve vermeye müsait insanlar içim doğru) bu doğrultuda giden arkadaşlar için fikir olur.Kolay gelsin