Kilo kaybında et yenilebilir mi

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım kilo vermek için uğraş sağlıyorum ve boğazına hakim biriyim genelde sağlam kardiyo yaparım . Merak ettiğim konu kilo vermek isteyen biri et , köfte ,kanat türü şeyler yiyebilir mi yenirse miktarı ne olmadı teşekkürler :)

Kilo verirken kas kütleni mümkün oldukça korumalısın ve tabiki et yemelisin. Ama tabiki kanat olmaz kanat belkide tavuğun yağlı bölgesi. Tavuk bonfile, köfteyi kendin hazırlayarak %10 yağlı bir kıymadan kendi yağıyla pişirerek yapabilirsin.

Miktar olarak günlük kalori ihtiyacını hesaplamalısın ve öğünlere dağıtmalısın miktarları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kilo verirken kas kütleni mümkün oldukça korumalısın ve tabiki et yemelisin. Ama tabiki kanat olmaz kanat belkide tavuğun yağlı bölgesi. Tavuk bonfile, köfteyi kendin hazırlayarak %10 yağlı bir kıymadan kendi yağıyla pişirerek yapabilirsin.

Miktar olarak günlük kalori ihtiyacını hesaplamalısın ve öğünlere dağıtmalısın miktarları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cevabı aldım teşekkür ederim :)

Tavuk göğsü yemelisin yağsız olarak ve derisiz şekilde yanında salatalık vs koy mis :) ve kalori miktarını hesapla kesinlikle ona göre kalori al

Back
Yukarı