Kilo almaya takviye eti canga maximus wanted

Jesse_James

Yeni Üye
arkadaslar bu cıkolataların ıcındekı karbonhıdrat mıktarları yuksek kılo almak ıcın gaıner kullanırken bı taraftanda gun ıcerısınde cıkolata yememız kılo yaparmı örnegın

eti wanted 72 gr karbonhıdrat 17 gr yağ
eti maxımus 55 gr karbonhıdrat 30 gr yağ

çikolata yiyerek mi kilo almayı düşünüyosun. Çok sağlıksız onun yerine normal fındık fıstık al ye daha iyi.

Bence ara sıra tercih edilebilir. Bu saydığın ürünler gerçekten kalorili ama içindeki yağın çoğu doymuş yağlardan gelir ve sağlığını olumsuz etkiler sana tavsiyem tost ekmeği +fıstık ezmesinden şaşma
Ama tabiki sokakta dışarda fıstık ezmesi yiyemezsin onun yerine karışık kuruyemiş bence en ideali .

arkadaslar sureklı degıl ben kılo almaya calısıyorum sadece takvıye arada sırada atıcaksın bı tane yoksa zaten yıyorum saydıklarınızdan ..

kardesım 185 boy a 65 kılo olunca yaglanmanın bana pek zararı yok ...

Ben her antreman sonrası bir veya iki tane enerji vermesi açısından ve sabah kalkınca çokomilk veya wanted gibi çikolatalardan yiyorum ve şu ana kadar pek zaraı olmadı :)

Ama bu değil ki sürekli bunları yiyerek yağlanın ve yağlı bir şekilde kilo alın... Arada sırada yada bence antremandan sonra yenebilir...

İyi akşamlar ,

Back
Yukarı