Arkadaşlar merhaba.Bu siteyi yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti.Siteyi yapan arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten çok güzel olmuş.Ben kilo almak istiyorum ama şu ana kadar başaramadım.Boyum 1,78 kilom :65.Sitede birçok konu var ama benim aklım biraz karıştı nasıl bir yol izlemem gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
selam siteye hoşgeldin.sitede bu konu ile ilgili çok yazı var,lütfen biraz oku,sonra anlamadıklarına bizler yardımcı olalım.
Re: Kilo almak için ne yapmalıyım inşaallah saglıksal bir problemin yoktur...(tükürük bezlerinin fazla çalışması ve midende kurt olması gibi)öncelikle BB yapmanı tavsiye ediyorum...bu spor alacagın kılonun dengeli ve şekilli olmasını saglayacaktır..!! ilk olarak öğün sayını arttırmalısın...kilo almak için 5 öğün mutlaka beslenmelisin..bazı kimseler vardır cok yiyorum kılo alamıyorum derler aslında cok yiyip az öğün yıyorlardır..mesela bir seferde oturup 2 ekmek yiyecegine bunu 4-5 ogunde yemen daha iyidir..sabah kahvaltılarını saglam yapmanı oneririm..gece yatmadan once sut içmeni tavsıye ederim..eger BB yapmaya başlarsan daha cok tavsıyelerde bulunabılırım..!!
Re: Kilo almak için ne yapmalıyım Öncelikle önerilerin için çok teşekkür ediyorum.BB yapmak istiyorum ama salona gidecek vaktim pek olmuyor.Evde çalışmak istiyorum ama nasıl bir program uygulamam hakkında bir fikrim yok.Sence nasıl başlamalıyım.Günde kaç saat çalışmalıyım?Nasıl hareketler üzerinde yoğunlaşmalıyım?Yada evde çalışarak da bu iş olur mu?Bana bir yol gösterirsen sevinirim.Yardımların için çok sağol kal sağlıcakla....
Re: Kilo almak için ne yapmalıyım eger imkanın varsa eve bench sehpası,bar ve dumbell alabilirsin..bunlarla bir kombinasyon yaparız..elindeki aletlere gore bir program duzenlemeyede calışırız..su an elinde ne edevat var bılmediğimden bişey diyemem..!