Kilo Almak İsteyenlere...

Merhaba arkadaslar 23 yasındayım 1.97 boyundayım 62 kiloyum BB sporuna baslamayı dusunuyorum kilo almak için
metobolizma falan her sey normal cıktı yaptırdım tahliller sonucunda kilo alımı ile ilgili bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım.

Herkeze tesekkürler.
Merhaba.Vakti zamaninda bende kilo alamiyorum diyordum fakat biraz spor ve duzenli beslenme ile bu mumkun!
Mesela ben istahim iyi cok yiyorum derdim onceleri kendime fakat hic de oyle degilmis.
Sabah kahvaltisini fazla onemsemezdim,ogle yemeginde abur cubur derken aksamda ne yersen ye bastan diger ogunleri duzgun yemedigim icin pek anlami olmazdi.
Su an her gun duzenli kahvalti,ogle ve aksam yemegini atlamadan,proteinli yiyecekler ve kuru yemis meyve'yi gunluk hayattan cikarmadan cok olumlu sonuclar aldim.
Ayrica kaliteli protein tozu alabilir ve gunluk bu gun iyi beslenemedim dedigin gunlerde bir olcek eklemeniz olaya daha baska bir boyut katmakta.
saygilarla...

Ben 11 ay once 97 kgdim 8:9 yasimdan beri kilolu oldugum icin 5. Aydan sonra vermeye basladim su anda 76 kgyim kilo alamiyorum yaklasik 2.5 aydir bu sekilde besleniyorum Sabah 7:50 5 yumurta beyazi 1 sari 11 de yulaf 1 de 100 gr ton baligi spordan sonra kiyma yogurt 1.5 saat sonra et-makarna,acaba vucut kiloya alismadigi icin mi kilo alamiyorum ama 1.5 aydir filan kilo 75-76 oynuyo sadece,sizce beklemeli miyim 2-4 ay daha vucut alissin kiloya ?

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kilo aldım , spor yaparak ve doğru beslenerek fakat benim göbeğe vurdu :D 1 ay yazın çalıştım göbeği erittim fakat deri orada hala göbek gibi görünüyor sorun ne o deri genişlemiş onu nasıl yok edeceğim ?

Kilo : 72.25
Boy : 1.83

Okadarda çok yok ya sadece 2 parmak falen hani dik durduğumda belli olmuyor sadece elimle böyle karnımı tutmaya çalıştığımda sorun oluyor.

Mekik çekiyorum yandığını hissediyorum . Alt karın bölgesinde daha çok tutabiliyorum üst karın tamam . Alt karın için çakı hareketini yapıyorum yandığını hissediyorum 5 aydır sonuç göremedim. Yeni bir program önerdi eniştem bana onu deneyeceğim 1 ay teşekkürler cevabınız için :)

Beslenmeni gözden geçir derim ozaman 3 beyazdan uzak durduğunu varsayarsak biraz kardio ekleyebilirsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kilom boyuma göre şuan çok az zaten zor kilo alabiliyorum . Pek zaten tuz , şeker kullanmıyorum . Börek çöreklede aram yok :D

kardio bisiklette 10 dakika depar atıyorum . ısınma olarak ağırlık öncesi .

benim boyum 186 kilom 70 .bb e başlamayı düşünüyorum.hedefim kilo alıp biraz kas yapmak.80 kg ideal bana göre .nasıl beslenmeliyim nasıl bir program uygulamalıyım.ayrıca 5 kg lık dumbell larla başlamayı düşünüyorum idealmi ? Acil cevap lütfen

Karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen örneğin.

Tavuk göğsü ve pirinç ye spor sonrası ama pirinç yağsız ara öğünleride atlama

Sökmeli çıkartmalı ise dumbell lerin plaka alarak

ilk set - 5 kg
ikinici set . 7.5 kg
ücüncü set . 10 kg şeklinde çalışabilirsin.

Yeni başlıyorsan eğer sana önerim 1 hafta falen çalış . Kasların çok çabuk 5 kg alışacak ve 5 kg ile devam edersen bi gelişmeden ziyade kaslarında zayıflama olur . Kilo = Kas büyüklüğü.

Ama bu demek değildir ki bi anda 20 kg kaldırayım falan . Yavaş yavaş .

Örneğin . Göğüs için ilk 5 sınav ertesi gün 10 , veya tek tek ertesi gün 6 . ertesi gün 7 . Bu senin dayanıklılığını artıracaktır . Ben 5 - 5 Arttırdım . Eskiden 10 sınav zor çekiyordum . Şimdi 70 çekiyorum rahat . Bunun gibi çalışma sistemi yapabilirsin evde çalışıyorsan . Yok ben dumbell ile çalışacağım diyorsan . Gidip söküp takmalı dumbellerden al 2 adet 2.5 kg, 2 adet 5 kg , 2 adet 10 kg al senin işini 3-4 ay görür en az .

Adetler ( BARLAR )

1.76 boyunda 60kgydim başlarken bodybuildinge(2senelik kickboks geçmişim de vardı)aynen kilo alamamaktan şikayetçiydim.4dimension mass phase isimli ürünü kullandım günde 3 ölçek şeklinde ve açıkcası karbonhidrat ve,proteini patlayana kadar yedim zamanla öğünleri 2 katına çıkardım tozu bitirdigimde (1ayda) 61 den 68e çıkmıştım şuan musclepharm combat powder protein tozu kullanıyorum 71kiloyum ve ciddi.hacimlendim isteyen olursa özelden beslenme programımı,yazabilirim
Hocam banada özelden ulaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar 20 yaşındayım boy 1.86 kilo 65 kilo almak istiyorum internetten okuduğum diyetler kontrolsuz spor salonları sayesinde arkadaşlarımda çatlaklar oluştu sakatlandılar bu benim gözumu korkuttu hocam bir personel tranierlamı çalışmalıyım yoksa herhangi bir spor salonundamı ? kendi basima 2 aydır salona gidiyorum bi yarar saglayamadım kilo aldırıcı haplar yada vitaminler kullanmalımıyım nasıl çalışmalıyım azim çok ama yol gösterenim yok simdiden ilginiz icin tesekurler...

Back
Yukarı