Kilo Almak İsteyenlere...

Arkadaşlar Merhaba yaklaşık 10 ay önce bb sporuna başladım kilo almak istiyorum diye bir mesaj atmıştım şuan sporda 9.ayımın sonlarındayım başladığımda 52 Kilo idim Şuan 79 kiloyum hocalarımın ilgisi ve benim azmim ile düzenli spor ve düzenli beslenerek tam 27 kilo aldım 10 ay içerisinde eğer zayıfım kilo almak istiyorum diyorsanız hiç durmayın hemen bir spor salonu ve düzenli beslenmeye başlıyın şuanda 10 ay once yazdıgım mesajı gorunce gozlerım doldu hala inanamıyorum :)

Peki beslenmenden detaylı sekilde bahsedebilir misin ?

Sabah Kahvaltım : 100 Gr Lor Peynir , 3 adet haşlanmış yumurta , 3 dilim esmer ekmek , 1 adet muz ve 1 bardak süt Öğle yemeğim : tavuk gögüsü pilav veya tavuk makarna Akşam Yemeğim : Ev yemeği baklağil , et - Antreman dan sonra
makarna , pilav m.suyu , akşam yatmadan önce ise 3 adet haşlanmış patates
biraz zahmetli oldu bu programı uygulamak ama faydasını gördüm çok sükür
ve eğer sex hayatınız varsa mümkün olduğunca az yapılmasını tavsiye ederim :)

Sabah Kahvaltım : 100 Gr Lor Peynir , 3 adet haşlanmış yumurta , 3 dilim esmer ekmek , 1 adet muz ve 1 bardak süt Öğle yemeğim : tavuk gögüsü pilav veya tavuk makarna Akşam Yemeğim : Ev yemeği baklağil , et - Antreman dan sonra
makarna , pilav m.suyu , akşam yatmadan önce ise 3 adet haşlanmış patates
biraz zahmetli oldu bu programı uygulamak ama faydasını gördüm çok sükür
ve eğer sex hayatınız varsa mümkün olduğunca az yapılmasını tavsiye ederim :)

Anladım cok tesekkürler :) ek besin kullanmadınız mı peki ?

Herkeze Merhaba daha yeni üye oldum Bende çok zor kilo alıyorum yeni bir spor salonuna yazıldım 2 aylık bir sürem var öğrenciyim 2 ay gittikten sonra 1 ay salonda spor yapmasamda kendi imkanlarımla yapıcam sonra tekrar başlıcam salona ama gittiğim spor salonunda hoca bilgili değil ilgilenmiyor salonda bile durmuyor 2. haftaya girdim hala aynı makinelerdeyim omuz göğüs arka kol dips yazan makinede calışıyorum ama salon kötü olduğu için öcellikle omuz aletinin bir kolu aşagıda bir kolu yukarıda gögüs aletindede yaparken göhüslermde ağırlığı hissetmiyorum artık program yazmıyor şunu şunu yapıcaksın dedi okadar ve forumdada yabancı kelimeler olduğu için bu aletlerde anlamadım benim yardıma cok ihtiyacım var ayrıyetten beslenemiyorum öğrenciyim spordan cıkınca ancak 2 tane muz sonra lahmacun 4 tane gece yatarken 1 tane ciğ yumurta içiyorum ve diğer günlerde ciğköfte yiyiorum 3 tane ayrıyetten 2 günde 1 bal muz süt ve diğer meyvelerin karışımından taze sıkılmış birşekilde içiyorum cafede hepsi bu sabah kahvaltım değişiyor ayvalık tost v.b şeylerle spor hocam ilgilenmediği için burda yardım alabileceğimi düşündüm yardımlarını lütfen esirgemeyin Öncelikle hangi hareketleri nasıl yapıcağım ve makinede yaptığım göhüs yanlara vuruyor üst göğüs boş orda hiçbir kasılma hissetmiyorum ve hoca her geldiğinde burdaki enerhi içeğinden içiceksin içmezsen olmaz dedi ama o içiçeğide araştırdım öyle ağım şahım bir etkisi yok beslenme sorunum sıkıntılı olduğu için bana önerebileceğiniz günlük tüketmem gereken besinleri toz halinde tüketebileceğim ne vardır

iyi günler önce 187 cm boya 64 kilo olan ben nerdeyse zayıflıktan oleceksın lafını hergun duyan ben birden bire arkadasımın tavsıyesıyeyle fıtnese yazılan ben :)) arkadaslar 64 kıloyken hayat okadar kotuyduki herkezın bana bakıs acısı sankı cok farklıydı.. 2 ay duzenlı spor ve gain bolıc 6000 karbonhıdrat tozu kullandım suan 77 kiloyum ve modellik teklıfı aldım yazım henuz 18. spor yapın duzenlı yemek yeyın hıc bısı ımkansız degildir.

merhaba:
Ben 17 yaşındayım boyum 182 kilom ise 63,arkadaşlarım bana devamlı kilo almam gerektigini söylüyor bende bunun farkındayım ama alamıyorum metabolizmam hızlı bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz ?
neler yemem gerek ? ya da nelere agırlık vermem gerek ? neler yememem gerek ?

16 Yaşındayım 1.82 boyunda ve 57 kiloyum bana göre bir kilo alma programı söylerseniz sevinirim spor salonuna gitmiyorum ama gerekli egzersizleri forumlardan yardım alarak yapıyorum ve kilo almak istiyorum bu benim için takıntı oldu herkes kilo almamı söylüyor ve gerçekten çok yiyorum ama kilo almıyorum istediğim şey dumbell ile antreman programı ve kilo alma programı bana yardım ederseniz sevinirim :)

Son düzenleme:
arkadslar bi sorum olacak smdi ben kılo alıyorum baya bi aldım 13 14 kilo fıtnes sayesınde ama daha ıstıyorum 10kılo felan smdı gobegım cıktı ben gobegımı eritecek egzersiz yaparsam kılo alımım dururmu yemem ıcmem iyi ?? yardımcı olum ?

17 yaşındayım 1.83 boyundayım.3 ay kadar vg yaptım bu sırada Gain Fast ürününü kullandım Universal'in ve başlangıçta 58 kiloyken 3 ay sonunda 62 kiloya çıktım fakat burnumdan ameliyat olmam gerekti ameliyat gününe bir hafta kala 62 kiloyken ameliyat gününden bir önceki güne kadar 60 kiloya düştüm ameliyattan bir hafta sonra ise sert şeyler yiyemediğimden 58 kiloya kadar düştüm.Şimdi verdiğim kiloları nasıl geri alabilirim tavsiyeleriniz neler?

Kalkınca pekmezli su - portakal suyu - üzüm suyu
kahvaltı 3 yumurta 100 gr lor ve diğer peynir + kahvaltı
ara ne varsa 100 gr yulaf
öğle 150 gr tavuk pilav ekmek
ara kuruyemiş
antraman öncesi 100 gr yulaf (1-2 saat önce)
antreman sonrası pekmezli su - üzüm suyu - portakal suyu
akşam menüde ne varsa
gece 100 gr lor + süt

arkadaşlar programım nasıl sizce 3. aradaki yulaf doğru yerdemi birce gece yatmadan lor mantıklı mı eksik ve ya değişiklik yapmalıysam söylermisiniz

arkadaşlar programım nasıl sizce 3. aradaki yulaf doğru yerdemi birce gece yatmadan lor mantıklı mı eksik ve ya değişiklik yapmalıysam söylermisiniz

Boyun Kac?Kilon Kac?Bunlari bilmeden sence kimse buna bir yorumda bulunabilirmi??

Yediklerin kac kalori hesap ettinmi?Vücudunun ihtiyaci olan kalori miktari ne kadar?Bu sorularin cevaplarini bilmen diyetini düzenlemede sana fayda saglicaktir.
Kolay Gelsin.

abi yaş 18 boy 1,84 kilo 66 ben kendime yeni yeni bir program oluşturuyorum da amacım recai karakterinin programına göre lor ve yulafı günün doğru noktalarına yerleştirebilmek.Hesaplar konusunda ki tavsiyeni de hemen uyguluyorum Teşekkürler. Birde Recai antremana gitmediği günler de farklı olarak neler yapıyor o boşluğu ne tür gıda ile dolduruyor bundan bahsedebilecek var mı?

Loru gece yatarken casein proteini olarak alabilirsin.Yulaf ı da sabah kahvaltıda alabilirsin.Off günlerinde diyetinde çok büyük oynamalar yapma amacına göre kilo almak veya vermek olarak sadece KH miktarında oynamalar yapmanı öneririm.

Burda ki herkes gibi benim de kilo problemim var. Fotoğrafımdan da anlayacağınız şekilde... Ben de en azından 75-80 kilo olmak istiyorum ama bunun için deneyimli sporcu abilerimle bizzat görüşmek istiyorum

Arkadaşlar kilo almak için yüksek kalorili besinlere ihtiyacımız var.

Ben tüketimi kolay olan ve aynı zaman da çok da ucuz olan bir ürün keşfettim ve marka marka besin değerleri bölümüne bu ürünün başlığını açtım.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...kirdegi-besin-degerleri-100-grbimc-77565.html

Yukarıdaki linki lütfen bilgili arkadaşlar incelesinler, kilo almak isteyen kişi bu ürünü tercih edebilir mi?

Sağlığı açısından zararı olur mu?

Neler dersiniz?

İster buraya cevap olarak yazın, isterseniz açtığım başlığa isterseniz bana özel mesaj atın.

Cevaplarınızı bekliyorum.

boy 1.72 kilo 65'ti
ramazanda oruç tutuyom şuan 53 kilo oldum daha ramazanın bitmesine 10 gün var.İştah iyice kapandı gittim hemen serıous mas denen karbonhıdrattan aldım kendime milkshakeler hazırlıyorum 2bın 3 bın kalorilik

Arkadaşlar boy:1.71 kilo:48 Yaş:20.Çıldırmak üzereyim.Ne yapacağımı şaşırdım.Bugün yulaf ezmesi(eti lifalif) aldım.Ona başlıyacağım.1,5 ay spora gittim.3,5 kilo aldım ancak ramazan dolayısıyla ara vermek durumunda kaldım.Şuan ki durumum 1,5 ay daha devam edeceğim spor salonuna.Sonra evde spor yapıcam.Forumda evde sporla alakalı başlıkları inceledim.Onlar bana uygun gelir mi?Yada farklı bir program mı uygulamalıyım birinden yardım alarak?

Üniversiteye yeni yerleştim,aynı zamanda memurum.Spor salonuna vaktim olmadığından bırakıyorum.

Bu süreçte weight gainer vs. kullanmalı mıyım?Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı