Kilo Almak İsteyenlere...

Öncelikle bütün yorumları okudum herkese teşekkür ediyorum. Ben 18 yaşındayım boyum 1.82 kilom ise 58 daha üstüne hiç çıkamadım hayatımda :) İnsanların çok zayıfsın demesinden bıktım artık. 1 yıldan beri ne yaptıysam kilo alamadım :D bu hafta bende başlıyorum spora Tavsiyelerinizi bekliyorum yardım :))))

Öncelikle herkeze iyi akşamlar. Arkadaşlar ve sayın ustadlarım Yaşım 19 Boy :1.77.Kilo : 52 gerçekten benim için büyük sıkıntılı bir durum zayıf olmam allaha şükür tipimiz şeklimiz yerimizde ancak birde kilo alabilsem 10 numara 5 yıldız olucam herkez der ya her güzelin bir kusuru vardır benımde kusurum zayıf olmam çok yakın arkadasımın ve kız arkadasımın ıstegı uzerıne vucut gelıstırme merkezıne gıtmeye karar verdım ve bugun başladım yaklaşık 1 saat sürdü antremanlı olmadıgım ıcın bayağı zorlandım.hocam sağolsun çok iyi ilgilendi benimle ve 1 ay içinde düzenli beslenme , düzenli yaşam ve sporumu aksatmadan en fazla 4 ay da 10 kilo alabileceğimi söyledi bana beslenme listesi hazırladı ve ben kendıme söz verdim sabırla azimle istediğim vucuda kavusmak ıcın çalışmaya. her neyse salona gıtmeden önce çok tedirgindim ?acaba benımle dalga geçerlermi? alay konusu olurmuyum salonda butun yargılarımı kırdım kapıdan gırdım çoğunluk zayıf oldugu ıcın kendımı mutlu hissettim açıkcası yeni başlıcak arkadaslarıma asla önyargışı davranmamalarını önerıyorum ve kımse çalışmadan fit vucut ve baklavalı gögusler beklemesin.. iyi aksamlar :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar yeni başladım yaş 22 kilo 59 boy 1.73 günlük temel beslenme ile ilgili ciddi yardım edebilecek olan var mı yoksa 60-70 kiloluk bi insanın yemk programını uygulayabilrmiyim...

Gercekten kilo almak isteyen herkes icin linki tavsiye ediyorum.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/genel-beslenme-mant-nas-l-t58793.html
Bu arada bazi arkadaslar gunde 3 ogun yemek yiyerek metabolizmalarinin hizliligindan sikayet ediyorlar. Normal insanlarda gunde 3 ogun yemek yiyor. Kilo almak istiyorsaniz caba sarf etmeniz gerekiyor. Hic bir sey yapmadan kilo almiyorum diye aglamaktan vazgecin.

Bir kac ay onceye kadar bende kilo alma problemi olan birisiydim. Yani cektiginiz durumlari bilerek konusuyorum. Su an 173 boyunda 70 kiloyum!!! Gercekten cabalayip kilo almak istiyenlere yardim etmek isterim elimden geldigince.

Bu işi yaparken en önemli şey düzendir. yaklaşık 2 senede 20-25 kg aldım ki, 1 senedir de koruyorum kilomu. 3-4 defa sakatlıklar ve özel durumlar sebebiyle 15-30 gün arasında ara vermişliğim. streoid kullanmadım bir kaç defa gainer ve yine 1-2 defa protein tozu kullandım.

Sporu 4 senedir yapıyorum ama ilk sene 6-7 ayda aldıgım kg yi yaz tatilinde spor yapmayıp beslenmeyince vermiştim.

Ama ne zaman ki düzene girdim her ay 2-3 kg aldım. Şimdi bu sporu meslek olarak yapıyorum. Gerçekten zayıf olmak hoş birşey değil. Umarım azmederek birşeyler başarırsınız.

arkadaşlar ben 1.80 boyunda 68 kiloyum. daha önce 58 kiloydum hardline weight gainer aldım ve 2 kutu bitirdim. günde 3 ölçek sabah öğlen akşam sütle kullandım. ama spor yapamadım. çünkü spor yapmaya fırsatım ve vaktim yok. bu 2 kutu ile 10 kilo aldım ve şimdi 68 kiloyum. ama çok göbek oldu kollarım ve bacaklarım çok ince. yani aldığım tüm kilolar göbeğe gitmiş gibi. sizce ne yapmalıyım gainere devam etmelimiyim??

Yardm edenlere smdiden tskler soyle baslıyım yas 21 boyum182 kilom59 ( hemen oha o kilo ne demeyn anlatıcam ) 5 sene once 6 aylık salon gecmısım var ozamanlar 69 kıloydum dha sora bırakmak zorunda kaldım sınir stres okul frlan sigarayada basladm suan durum bu 59 kılo eridim bittim eskiden 40 45 şınav ceken ben smdı 30 da tıkanıorm çevremden aşırı tepki almaya basladm sıktı artık . Simdi uni de ögrenciyim evde 2 kişi kalıorz pek yemek yapamıorz ögün kacırıorm ama yedigimdede 2 tabaktan asagı ınmıor 2-3 tabak yıorm uyku duzenım 0 2. Ögretimim 5 6 yı buluyor uyumam nese salona baslayalı 2 hafta oldu isinmam için zorlamıorm pek normal yeni baslayan programına basladm beslenmeme bıraz daha dıkkat edıorm elmden geldkce ve gainer alıcam hardline progainer 4.5 kilo kafama ck yattı ama sıze danısmak istedm maddi durumum 10 üzerinden 6-7 denıle bilir sizce kullanmalımıym kulanıcaksam ne almamı onerirsnz beni yönlendiricek birine ihtiyacm var ..

Dipnot : telefndan yazdm yazıyı yanlıs yada kısaltmalar olabilir kusra bakmayın

Kilo Almak

Selamun Aleyküm .
Benim Yaşım 20 Boyum 193 Kilom 63. 64 olduğunu hiç hatırlamıyorum . daha doğrusu bi ara tartının bozukluğundan olacak 64 sandım havalara uçtum o derece kilo alamıyorum.2 kere body e basladım birinde 1 ay içinde 3-5 kere gittim ama kimse yardımcı olmadı . 2sinde de baslamadım sayılır sadece bi gün gittim . 20 25 kilo eksiğim var nasıl alabilirim ?

asıl sorum su . weight gainer 1800 yada buna benzer baska bi ürün kullanarak "BODY'E GİTMEDEN !" kilo alabilir miyim ?
kas olarak olmasada olur yeterki 6+ kilo alayım sonra gerekrse body e de baslarım .. ?

Lütfen Yardımm

Arkadaşlar, Ben gün içinde sabah yumurtayla 25gr protein, spora gitmeden önce 1 ton balığı 24gr protein, spor sonrası 1 ölçek muscletech protein tozu sütle 25gr protein spordan 1 saat sonra kırmızı etten de 30gr protein alıyorum toplamda 110gr protein almam lazım yani sormak istediğim proteini sadece spordan sonra alsam olur mu illa bir ölçek spordan önce 1 ölçek spordan sonra almam şart mı spordan önce almasam olmaz mı?

mrb arkadaşlar bnde yeniyim çoğu yorumları okudum hepimiz aynı derttlerden muzdaribiz gercektende bu zayıflık çok sinir bozucu bişey bnde çok zayıfım intihar etmeyi bile düşündüm ama anladım ki ağlamanın oturduğumuz yerden boş boş durup kilo almamızı beklemeyin misal şöyle düşünün öss ye hazırlanan kişinin hedefleri doğrultusunda fedakar bir şekilde 1 yıl çalışarak sabır ve azimle istediği yere gitmesi gibi bir şey bu burdan herkese sesleniyorum kilo alıp vücud geliştirmenin yolu karar azim sabır şart ve de pes etmiyeceksiniz biraz araştırma sonucunda istenen sonuca ulaşacaksınız bugüne kadar sızlanıp durdum niye böle zayıfım diye anladım ki boş artık bi karar aldım başarıcam diye kendi ewimde kendi imkanlarımla vücud geliştirecem çünkü artık tecrübe sahibiyim bide o protein tozlarına falan kanmayın sağlığa zararlı ii bi vücud geliştirecem diye sağlığınızdan olmayın tamamen doğal yollardan beslenin etrafınızdaki insanların sizinle dalga geçmelerine aldırmayın sakın çünkü elbet onlarında bir kusuru wardır böyle düşünün kendinizi sewin aynalarla fazla yüz göz olmayın Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende bu spora başladığımda 185 boy 67 kilo idim.Çeşitli supplementler kullandım ve 3.5-4 ay salona girttim salondan önce de 2 ay evde çalıştım.Ve 5-6 ay sonra 76.5-77 kilo oldum.Kilo almak için ne bulduysam yedim.İştahım açıldı sigara içmeme rağmen.Çünkü insan spor yapınca acıkıyor.Antremanlarımı akşam saatleri yapıyordum.Kilo almak isteyen arkadaşlara tavsiyem akşam saat 9-10 gibi bir öğün yemek daha yemeleri ve ne bulursanız yemelisiniz.

merhaba ben sabah 10 civarı gidiyorum spora 7de portakal suyu ve bal 8 civarı yumurta süt ekmek lor peyniri ve yulaf bunları yiyip 10da da spora gidiyorum cıkınca da işte tavuk balık o tarz şeyler tüketiyorum doğru ya da yanlıslığını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar .Ben 1 aydır vg'ye gidiyorum.
Boyum:1,79
Kilom:53,5
Beslenme programım şöyle:

Uyanış:1 bardak meyve suyu
Sabah kahvaltısı: 1 kase Nestle müsli + 2 adet yumurta+1 dilim bol tahıllı ekmek
--İDMAN
Ara öğün:Fındık,fıstık,kuru üzüm,muz vb.
Öğle yemeği :Sebzeli yemek(nohut,fasulye vb.),pilav (Bazen de tavuk döner,kebap veya çiğköfte)
Ara öğün:Ton balıklı veya peynirli sandviç
Akşam yemeği:Makarna veya pilav ,ayran .
Yatmadan Önce:Peynirli sandviç (bazen de 1 bardak süt)
Amacım kilo almak,kas olarak hacim yapmak .Sizce nasıl bir program arkadaşlar?Teşekkürler şimdiden ..

Kilo alamıyorum bı turlu

spor salonuna başlayalı 4 ay oldu ilk ay 1.5 kilo aldım ondan sonra SYNTHA-6™

Ultra-Premium Lean Muscle Protein Powder kullanmaya başladım 2ayboyunca kullandım 2ay sonra durum vasatti hiç kilo alamamıstım ondan sonra 2 ay hiç bir toz kullanmadım yine kilo alamadım 49.5 le başladım 4ay geçti 51.5 kilo oldum beslenmemde o kadar kötü değil şimdi de

MuscleTech Premium Mass Gainer 12lb / 5440gr Çikolatalı arkadaşlarımin tavsiyesiyle kullanmaya başlayacam bi tavsiyesi veya önerisi olan varmı

Supplementler kilo alamayanlara spor yaparken yardımcı olur. Özellikle ektomorf vücut tipi olanlara. Ben de ektomorf vücut tipine sahibim fakat hiç kullanmadım supplement spora 63 ile başlamıştım şu an 77 kiloyum. Ama şu bi gerçek supplement olmadan gelişmek mümkün. Geç oluyor fakat oluyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:34 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:31 ----------

Bence kilo alamayanlar çareyi sadece supplementlerde bulmasınlar. Asıl önemli olan doğal yiyeceklerdir. Supplementler takviyedirler. Bence supplementlerden mucizeler beklenmemesi gerek.

Baslangic seviyesinde gelisim gosterememenin nedeni %99 eksik/yanlis beslenmedir. Beslenme programini paylasirsan daha saglikli yonlendirmeler gelir.

Arkadaşlar Merhaba yaklaşık 10 ay önce bb sporuna başladım kilo almak istiyorum diye bir mesaj atmıştım şuan sporda 9.ayımın sonlarındayım başladığımda 52 Kilo idim Şuan 79 kiloyum hocalarımın ilgisi ve benim azmim ile düzenli spor ve düzenli beslenerek tam 27 kilo aldım 10 ay içerisinde eğer zayıfım kilo almak istiyorum diyorsanız hiç durmayın hemen bir spor salonu ve düzenli beslenmeye başlıyın şuanda 10 ay once yazdıgım mesajı gorunce gozlerım doldu hala inanamıyorum :)

Back
Yukarı