Merhaba arkadaşlar bende tecrübelerimi paylaşayım.
Benim bir akrabam 179 boyunda 52 kg idi 23 yasında.
Önce fitness yaptı salonda 2 ay sadece şimdide dövüş sanatlarıyla ilgileniyor.
Programı şu : P.tesi Çarşamba Cumartesi Wing Tsun antrenmanları Pazar günleride evde bench press i var aha bundanbench_O
) dumble felan çalışıyor. Spora 7 aydır başladı şuan 65 kg.
Hiç birşey toz vs kullanmıyor..Beslenme programını buraya yazayım o söyledi sizlere söylemem için..
Sabahları (10 gibi)Tost bal peynir vs hiçte abartılı olmayan kahvaltı. Öğlen 12 : 30 öğle arası yemeği (adana iskender pilav üstü tarzı şeyler)
Akşama doru işten çıkmadan 17 : 00 gibi dürüm , döner gibi şeyler..
Akşam antrenmanı yoksa 20 : 30 gibi ev yemeklerı pilav ıspanak ne olursa. Sonra başlıyormuş kuruyemişe..Fındık fıstık tarzı şeyler..Balık krakeri çok tüketirmiş

Eğer antrenmanı varsa eve geldiğinde bunları yapıyormuş..
Ve bu adam senelerce 1 ekmek yiyyip yattı kilo almak için olmadı. Tozlar kullandı olmadı.Sizler gibi ben kilo alamıyorum diyordu.. Ne zaman spora başladı kilo artışı başladı..
Ama en önemlisi SİGARAYI bıraktı...thums:thums:
Paylaşmak istedim...
Benim bir akrabam 179 boyunda 52 kg idi 23 yasında.
Önce fitness yaptı salonda 2 ay sadece şimdide dövüş sanatlarıyla ilgileniyor.
Programı şu : P.tesi Çarşamba Cumartesi Wing Tsun antrenmanları Pazar günleride evde bench press i var aha bundanbench_O

Hiç birşey toz vs kullanmıyor..Beslenme programını buraya yazayım o söyledi sizlere söylemem için..
Sabahları (10 gibi)Tost bal peynir vs hiçte abartılı olmayan kahvaltı. Öğlen 12 : 30 öğle arası yemeği (adana iskender pilav üstü tarzı şeyler)
Akşama doru işten çıkmadan 17 : 00 gibi dürüm , döner gibi şeyler..
Akşam antrenmanı yoksa 20 : 30 gibi ev yemeklerı pilav ıspanak ne olursa. Sonra başlıyormuş kuruyemişe..Fındık fıstık tarzı şeyler..Balık krakeri çok tüketirmiş

Eğer antrenmanı varsa eve geldiğinde bunları yapıyormuş..
Ve bu adam senelerce 1 ekmek yiyyip yattı kilo almak için olmadı. Tozlar kullandı olmadı.Sizler gibi ben kilo alamıyorum diyordu.. Ne zaman spora başladı kilo artışı başladı..
Ama en önemlisi SİGARAYI bıraktı...thums:thums:
Paylaşmak istedim...