Kevin Levrone Avrupa Rekormeni Kosucuyla Yarışıyor!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karasan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Karasan

Özel Üye
[youtube]AYX2EWK4QWo[/youtube]

Bu video'da(sadece 10 saniye,download etmenize gerek yok), Kevin Levrone o sırada dünya sıralamasında ikinci sırada olan Dwain Chambers'la 60 metre yarışı yaparken görülüyor.
Bu yarışın sebebi, Levrone'un el kronometresiyle 40 metreyi 4.1 saniye'de koşarak kendini dünyanın en hızlı adamı zannetmesi :D
Çevresinin gazıyla dünya rekortmeni Maurice Greene'e meydan okuyan Levrone kaale alınmıyor, ama dünya ikincisi ve Avrupa rekortmeni Chambers, onun meydan okumasini kabul ediyor.
Sonuc, Chambers 6.64 saniye
Levrone 7.8 saniye...
Mesafenin cok kısa oldugu dusunulurse, 1.2 saniye ciddi bir fark, ve anladığım kadarıyla Chambers kendini zorlamıyor bile, normalde bu mesafeyi 5.90'da koşabilir.
Ah Levrone vah Levrone, senin antrenörün bir Türk müydü yoksa?
Seni yok yere gaza getirmiş :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bodybuilding.com dan buldum bu yarış hakkında birşeyler.

Levrone yenilmekte haksız sayılmaz, adamın kütlesi Dwain Chambers'ın iki katı.

Büyük yarış öncesi Chambers ve Levrone ısınırlarken.

Böyle bir etkinlik olur da Günter eksik olur mu? :)

Yenilmesi en doğal sey tabii ki Blitz, haksız ve saçma olan, kendi branşından apayrı bir konuda, kendisinden cok daha üstün birine kendini bilmezce kafa tutması!
Gerçi belkide ciddi değildi, ama eğer ciddi idiyse iddiasında, madara olmuş :D

BB, Hollywood şimdide koşu. Belki hala atraksiyon arıyordur Karasan ne malum :lol:

bodybuilding.com da bu levrone'un iddia olayından hiç bahsedilmiyor. Oraya denildiğine göre, bu bodycilerin odun olmadığını, kaslı adamların yavaş adamlar olmadığını ispat etmek için düzenlenen bir günmüş. Bu etkinliğe Gunter Schlierkamp ve Milos Sarcev de katılmışlar.Oldukça ilginç bir etkinlik olmuş olsa gerek ama başka videosu yok sanırım. Gunteri de koşarken görmek isterdim açıkçası.

evet bu açıklama daha makul kaslı adamlar gerçekten sanıldıkları kadar yavaş değiller

Arkadaşlar konu hakkında çokda bilgili değilim ama yarışma olmayan zamanlarda kick-box çı arkadaşlar body ye geliyor.Ve tabi basketçi arkadaşlarda.Ve hepsinden şunu duyuyorum.Muazzam güçleniyoruz ama yavaşlıyoruz.Levron un genetiği iyi.Belki yapısından kaynaklanan bir hız olayı var.Ama inanın body dolayısıyla sanki bir hız azalması oluyor.

Blitz dedi:
bodybuilding.com da bu levrone'un iddia olayından hiç bahsedilmiyor. Oraya denildiğine göre, bu bodycilerin odun olmadığını, kaslı adamların yavaş adamlar olmadığını ispat etmek için düzenlenen bir günmüş. Bu etkinliğe Gunter Schlierkamp ve Milos Sarcev de katılmışlar.Oldukça ilginç bir etkinlik olmuş olsa gerek ama başka videosu yok sanırım. Gunteri de koşarken görmek isterdim açıkçası.

benim eski hocalardan atakan fıstık 400 kişi arasında 100 metre koşusunda 1. olduğunu söylemişti bana

flexor dedi:
Bizler kısa mesafede çok hızlı koşarız fakat mesafe uzadımı kaslarımız şişer adım bile atamayız dikkat ederseniz kısa ile uzun mesafe koşan atletlerin fiziği çok farklı kısa koşanların itici ve cekici kas gurupları çok kuvetli o yuzden çok çabuk hızlanıyorlar

Karasan,sendeki bu bilinç keşke askerde benim komutanlarda da olsaydı.100 metrede beni geçen yoktu ama 3.000 metrede en arkalarda nal
topluyordum.Bunun için bana kafayı takan komutanlar bile olmuştu.

flexor dedi:
Bizler kısa mesafede çok hızlı koşarız fakat mesafe uzadımı kaslarımız şişer adım bile atamayız dikkat ederseniz kısa ile uzun mesafe koşan atletlerin fiziği çok farklı kısa koşanların itici ve cekici kas gurupları çok kuvetli o yuzden çok çabuk hızlanıyorlar

cnbc-e de bi belgesel izlemiştim. dünya 1500 metre maraton koşusu şampiyonuyla ,100 metre şampiyonu vardı .muhabir adam 1500 mt ciyle aynı anda start alıyordu çok daha hızlı görüyordu finişi 100 mt de . 100 mt şampiyonuyla aynı anda start alıyorlardı ama adam kalkamadan şampiyon finişi görüyordu. :oops:

bodyciler hantaldır diyenlere kapak bir video

sizle kıyaslayınca kürdan gibi kalıyorum ama :
6 ay önce falan 1 ay çalışmıştım: benim en iyi 100 m koşum 15.9, genelde 18 sn koşarım.

bu 1 ay içerisinde bir kere denedim 2210 m yi 9dk 45 sn de koştum ortalama yaklaşık13-14 km hıza gelio bu

100 m nin standartı 12 sn miş bendeki bu problem ne çözemedim bu ne rekorumla standart arasında koskoca 4 sn var:S

Back
Yukarı