Ketojenik diyet programım

Kaypuz

Üye
Merhaba arkadaslar daha önce açtığım konu tavsiye istemem gerekçesi ile silindi bu yeni günlüğüm
Bilgilerim ;
22 Yas
1.82 Boy
111.5 Kg
Bugün ölçtüm %27 yag oranı
Tip olarak bacaklarım ve kalçam normal kilolulardan daha yağlı ve büyük görünüyor
Vel hasıl bugün diyete başladım artık kilolu olmak istemiyorum öle bir hırs var ki suan icimde kelimelere sığmaz bu yaz benim yazım olacak !

Bugun yediklerime ve yiyeceklerime bir bakalım
Sabah
7 ince dilim sucuk 3 yumurta ve 1 tatlı kasığı tereyağı ile omlet
Yanında biraz labnepenir yedim
Birazda göbek salata
Ara
12-13 kavrulmuş fındık yedim
1 multivitamin ictim
Öğlen
Annnemin 1tatli kasığı zeytinyağı ile hazırladığı 1 tam tavuk göğüs

Arada ne yiyeceğimi hiç bilmiyorum belki bisey yemem aksama fırında yine zeytin yağı ile hamsi yapıcaz yedikten sonra tekrar yazarım başka birsey yersem :)

Bunların dısında 1 bardak yeşil çay ictim 2 tane daha içmeyi düşünüyorum
3 lt den fazla su ictim şimdiye kadar
2 saat sonra dışarı çıkıp yürüyüş yapıcam

Arada 1-2 dilim tulum peyniri 15 fındık tükettim ceviz bulamadım :)
Bugün isten erken geldiğim icin evde yığılmış durumdaydım çıkıp yürüyecek Halim yok gibi
Pazartesi spor klübüne başlamayı düşünüyorum ufaktan da olsa ağırlık calışması ve kardio yapicam

ve zayıflıcanı dusunuyosun ?

Evet birader

Bugün diyetimin 2. Gunü arkadaslar ufak bir halsizlik dısında bir şey yok
Sabah 5 dilim salam 2 tam yumurta 1 dilim tulum peyniri
1 multivitamin
Arada fındık 15-17 kadar
Öğlen 1 tavuk göğsü 1 tatlı kasığı t.yağında
2 saat sonra 1 saat tempolu yürüyüş açık havada ( halsizdim ama zorlaya zorlaya yürüdüm ayaklarım ağrıdı baya )
Şimdi bir dilim tulum peyniri yiyicem
Aksam 6-7 kofte yiyicem
Yatarkende kasar peyniri bir dilim

Bu arada 3 lt den fazla su ictim şimdiye kadar devamı gelcek :)
1 yeşil çay ictim en az 1 tane daha icicem

Bu arada tek ilgimi çeken şey yürüyüşden geldigimde ter kokum çok değişik ti
İlk tartilma gunüm salı sabahı

Akşamki köfteleri canım çok istemedi 4 tane yiyebildim kesmeyince 1 salatalık yedim

Lordmarvel teşekkür ederim elimden gelenin en iyisini yapıcam bu isi kökünden halledicem inşallah

salam yeme icinde soya var

Kasap sucugu kavurma yada pastirma ye yumurta daha cok tuket unutma yagi az alirsan vucud proteinden seker yapmak ister

Multivitamin almana gerek yok yesil cig sebzeleri arttir yeter

Balik yagi al mesela efa 1200 gunde 2 kere

Bu beslenmeyi yasam bicimi yap ve tum hastaliklardan omur boyu kurtull

:)

salam yeme icinde soya var

Kasap sucugu kavurma yada pastirma ye yumurta daha cok tuket unutma yagi az alirsan vucud proteinden seker yapmak ister

Multivitamin almana gerek yok yesil cig sebzeleri arttir yeter

Balik yagi al mesela efa 1200 gunde 2 kere

Bu beslenmeyi yasam bicimi yap ve tum hastaliklardan omur boyu kurtull

:)

Çok sagol salamda soya olduğunu bilmiyordum daha tuketmem .
korkuyorum biraz sanki çok yag yersem kilo alırım diye :)
balik yagi tablet olarak mı söylediğin ?
diğer tavsiyelerinide dikkate alicam eyw :)

evet eczanelerde olcak efa 1200 de getirirtirler

Kofteyi nerden aliyorsun marketten aldigin herseyin icini oku bir suru hile sokuyolar

Profilimde msn adresim var ekleyebilirsin

2 seneye yakin zamandir ketojenik beslenmeye calisiyorum :) kafana takilan ne varsa sor

arkadaşım kahvaltıda 7 dılım sucuk 3 yumurta yıyerek akşam bol bol hamsi yıyerek zayıflayamazsın bide body yapmıyorsun zaten sadece diyet o kadar yumurtanın işi ne diyette. sucugu zaten yememen lazım. yani kilon boyuna göre bayagı fazla aslında ama yınede bu dıyetle zayıflıcanı duşunmuyorum ben.

kingdoom ketojenik diyetten bir habersin merak etme cok iyi zayiflar

Ogunlerde ekmek makarna v.s yok

evet eczanelerde olcak efa 1200 de getirirtirler

Kofteyi nerden aliyorsun marketten aldigin herseyin icini oku bir suru hile sokuyolar

Profilimde msn adresim var ekleyebilirsin

2 seneye yakin zamandir ketojenik beslenmeye calisiyorum :) kafana takilan ne varsa sor

ekledim mesenger dan :) kofte marketten almıslar sanırım bilmiyodum yoksa yemezdim bugün diyetimin 3. günü

sabah 1 sosis le t.yağında 3 yumurta omlet yaptım
şuanda yeşil çayımı içiyorum yarın tartılıcam ben kilo verdigimi hissedebiliyorum :) resimleride ekliyicem simdi ne kadar iğrenç görünsem utansamda eklicem birde bakarmısınız jinekomasti hastalıgı olabilirmi bilgisayar basında çok zaman geçirdigimden kambur duruyodum hep

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:07 ----------

img0713hg.jpg

img0716mv.jpg

arkadasim soside yeme

hazir koftelerden de tuketmemen lazim eti gozunun onunde cektir yada al

Sucuk salam sosis hazir et urunleri bunlari yememelisin

Yiyeceklerde dogallik referansin olsun

arkadasim soside yeme

hazir koftelerden de tuketmemen lazim eti gozunun onunde cektir yada al

Sucuk salam sosis hazir et urunleri bunlari yememelisin

Yiyeceklerde dogallik referansin olsun

achillesin menülerinde gördügüm için tüketeyim demişdim madem öle bir daha tüketmem

sosisin harbisini bulmak zor icinde et namina birsey yok soya yi basiyolar

Soya ostrojen salgilatiyo yani kadinlik hormonu :) salgilansin istemeyiz demi

Oncelik olarak yagi bol aL

Yuzde 65 yag
Yuzde 35 protein

Cig sebzeleri saymiyorum baska karbonhidrat tuketme 1 ay icinde robot adam gibi hissedeceksin kendini yorulma v.s kalmayacak oldugun yerde duramayacan :)

inşallah kardeşim :) çok sağol verdigin bilgiler için bu hafta içi spor salonuna yazılıcam şimdilik sadece cardio mu yapmalıyım yoksa ağırlıkta çalışayımmı ?

kardiyo yap agirlik calismasanda olur kilon fazla karbonhidrat yuklemesi yapma agirlikta calisma uzun yuruyusler yap fazla kendini zorlamadan adaptasyondan sonra agirlik calismalarina baslarsin olabildigin kadar karbonhidrattan uzak dur

bence paketli olan sosislerden tüketilebilir, %100 hindi veya dana eti falan yazıyorlar onlar olmazmı?

birde kipada satılan 2 tllik top köfteler var. sanırım onlarda soya dimi? tüketilmemesi lazım yani. :D

Back
Yukarı