kesinlikle insan değil ....yeni başlayan kardeşlerim bakmasın spordan soğutur :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hc

Üye
resmen tiksindim iğrenç bir görüntü :S bu vücudun bu tiple ne alakası var ben çözemedim :Stestosu fazla kaçmış elelmanın sanırım :D o kot şort dudaklar dişler dövmeler tırnaklar son olarakta g.string ucube kelimesi tam oturuyor bu elemanın üstüne :D

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 590
  • 2.jpg
    2.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 542
  • 3.jpg
    3.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 499
  • 4.jpg
    4.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 498
  • 5.jpg
    5.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 495
  • 7.jpg
    7.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 550
Son düzenleme:
Kayışı Çoktan Koparmış arkadaş.

milyon tane var böyle yurtdışındaki bodybuilderin %45e yakını zaten heteroseksüellikten çıkmış insanlar oluşturuyor:D Göğüs uçlarının haline bak böylesini öldüresiye dövecen türkiyede böyle kot şort üstsüz dolaşsa linç ederler bu adamı :D

son fotoda tırnaklara bak yav. iğrenççç :(

Bunu gördünmü azını burnunu kırcan dicemde ısırır mısırır jaguar gibi dişleri var korktum walla .)

son fotodaki arka fondaki adam sizin şimdiye kadar almıştır onu aşa :)

Tek cümle ;

Ve Tanrı erkeği yarattı !

:-)

Hayir herseyi anladimda o travesti tipi nedir öyle. Vala ben bunu fazla gelismis kadin sandim ama sonradan kese torbasini görünce erkektir dedim :D

:lol::lol::lol: gercekten benımde dikkatımı cektı ne şeker şey dedım dün :D göz makyajınıda güzel yapmış

:lol:ama sadece okadar baska yorum yapamıyor insan tıkanıp kalıyo :D

:)) bayanlar ruj filan koparmissiniz cok guldum valla:)) hic boyle yorum beklemiyordum:)))

aslinda yazik her erkek gibi saglikli olmak guclu ve iyi gorunmek icin basladigi sporda nerelere gelmis:))) her yol vardir bunda diye dusunuyor insan:))).....

Yazik Ekstra alinan fazla testesteron saglikli dusunme yetisini bozuyor ama arkadasi pek bir etkilemis...nasil bir adam parfumeriden gidip kendine ruj alir...hele bu kalipta birisi:))))

Back
Yukarı